Arama sonuçları: *

• Users: Meto155
  • In Xbox
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Meto155

Xbox Series S alınır mı ? Gta 6

Güvenilir reis ben bir şikayet duymadım daha ama bak yine yorumlarına 1753880941 Önceki mesajları oku kankam adama yenilenmiş 1tb series s önermişler 19k ya onlar için yazdık biz.
  2. Meto155

Harfi harfine katılıyorum hocam bir de yenilenmiş atmışlar öneri olarak sıfır bile değil 2. el🤣Bence de muhtemelen çok zorlanır gta6 da ps5 bile anca 30fps açar optimizasyonu iyi yaparlarsa. 1753878906 Ben series s ilk çıktığı zaman ps5 fiyatının 3 te biri fiyatına almıştım o zaman için gayet...
  3. Meto155

Yenilenmiş series s e 20k verene kadar ps5 alırsın ne anlamı kaldı hocam🤣
  4. Meto155

Hala x box series x alınır mı

Sony özel oyunlarına ilginiz yoksa değer.Dijital kütüphane konusunda ps plusta kendini çok geliştirdi son zamanlar.Ps5 veya series x alın pişman olmazsınız.Bu arada gta seven biriyseniz ps5 daha mantıklı olur daha optimize ve erken çıkar xboxa göre.
  5. Meto155

I5 2300 - GT730 2GB sistemi güncellemek mi yoksa 2. El Xbox Series S mi?

Bence en mantıklısı yeni sistem alana kadar idare etsen diye series s almak hocam.Bir süre kullandım gayet güzel ve kompakt bir cihaz sizi tatmin edecektir.Sistem alarken de satarsınız satması da daha kolay olur.
  6. Meto155

Ps4 yerine Xbox series s alınır mı?

Series S i kesinlikle öneririm ekstra depolama alanı alırsan çok güzel bir konsol 2-3 ay kadar kullandım.Gamepadide güzel ve ergonamik ayrıca ps4 ile arasındaki fps ve güç farkını da anlayacaksın.Sadece uzun süre güçlü oyun oynarsan biraz ısınabiliyor.
Geri