Arama sonuçları: *

• Users: OnlyEmreks
  • In Xbox
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. OnlyEmreks

xbox one x mi xbox one s mi hangisini almalıyım

Evt alınır. Ben de mesela satmayı dusunuyom xbox one s imi içinde 1600tl lik oyun var ve de hicbiri oynanmamış nerdeyse ve 6 aydır kutusunda duruyor. Almak istersen söyle. Bende monitör almayı planlıyodum bütcemi arttırmış olurum.
  2. OnlyEmreks

XBOX ONE S Alınır mı?

En aşağı donanım arşivi forum hatrına 1800 olur. Zaten içinde birsürü oyun var alınmış onların fiyatı bu kadar yapıyor. Ama zaten oynamıyorum. Çok dikkatli kullandım çok ama çok temiz , zaten çok az kullandım. Siz almazsanızda gitcem götürcem konsolcuya vercem. Hic uğraşamam letgoda
  3. OnlyEmreks

XBOX ONE S Alınır mı?

Bende Xbox one s var çok temiz bir çizik bile yok çok az kullandım içinde alınmış 12 tane oyun var. 1900tl ye satmayı planlıyorum. Konsolcuya gittiğimde 1600 vermişti
  4. OnlyEmreks

XBOX ONE S Alınır mı?

Benim kullanmadığım ve içinde 1500tl değerinde alınmış oyun var. Gözüm gibi baktım şimdi bilgisayar oynuyorum. Kutusuna koydum istersen uygun bi fiyata verebilirim size.
  5. OnlyEmreks

Xbox One S Alınır Mı?

Bende letgoya koycam bugün. Sadece oyunlara 1.500 tl para verdim. Sen öyle yapma gamepass den oyna. Bu attıklarım parayla aldığım oyunlar. 2.000 tl ye koyucam letgoya
  6. OnlyEmreks

Xbox One S Alınır Mı?

Bende monitör almak için satmayı planlıyorum. İstersen alabilirsin içinde baya alınmış oyun var ve çook az kullanıldı hatta nba 2k20 yi aldım daha oyuna girmedim
Top Bottom