Arama sonuçları: *

1. Peter Parker

Xbox series s hakkında yardım

o fiyata alacağın bir bilgisayarda 1440p açamassın bile en ekonomik oyun konsollarından biri
  2. Peter Parker

Xbox series s hakkında yardım

ama adam forza 5 diyor ben kendim test ettim 1440p olma ihtimali var forzanın
  3. Peter Parker

Xbox Series X'imi satmalı mıyım?

Hocam en son kaça bırakırsın? bir danışayım ben almayı düşünüyorum
  4. Peter Parker

Xbox One S alınır mı?

bana şimdi xbox one s yine mantıklı görünmeye başladı
  5. Peter Parker

Xbox One S alınır mı?

bendr şimdi birsürü orjinal xbox 360 oyunu var cd li bunları onda oynayamam değil miç
  6. Peter Parker

Xbox One S alınır mı?

yakın zaten bir konuşurum olmadı test de yaparım
  7. Peter Parker

Xbox One S alınır mı?

bir bakayım 1706949164 https://shbd.io/s/rlNayTVB bu nasıl hocam?
  8. Peter Parker

Xbox One S alınır mı?

Şuanda evde bir adet xbox 360 var ama çok eskidi artık oyunların bazılarını bile açmıyor yanında game pass almayı düşünüyorum konsol versiyonunu sadece 5kya falan bulunuyor 2. elde sizce alınır mı zaten öyle AAA oyunlar falan oynamıyorum
  9. Peter Parker

xbox 360 slim ne kadar eder?

Kırılmış Değilse 2500ü var Kırıksa 1000
  10. Peter Parker

xbox gamepass ultımate kullananlar için

Geforce now değil hocam bu ama isterseniz VPN le birlikte XCloud dan oynayabilirsiniz
  11. Peter Parker

Xbox 360dan live golda giriliyor mu?

bende Live gold var xbox 360ıma xbox hesabım bağlı gold avantajları yazıyor ama tıklayınca hiçbirşey olmuyor
  12. Peter Parker

PC Game Pass almak istiyorum

Xbox Game Pass aylık 29 tl ye baya bi oyuna erişmenizi sağlıyor istediğinizi seçip kütüphaneden oynayabilirsiniz mesela Minecraft veya forza horizon 4 sisteminize uygun olanı seçin ve yükleyin hem biligsiayarı zorlamaz hem de ucuz bir şeyilde bir sürü oyun oynama inkanı sağlar
  13. Peter Parker

X360 Fw li konsolu kaça satabilirim

Evet 2 gamepadli 7-8 adet oyun var konsol FW li 750-800 arası gider mi? 1630748097 Hiç kimsenin bilgisi yok mu? 1630748661 ya kiğme diyommmmmm
  14. Peter Parker

X360 avatar editör bozuldu avatar yapamıyorum

Ya şimdi ben eskiden konsol oyuncusuydum X360 ım vardı. Bi açayım eski günleri yâd edeyim dedim. Açtım... İlk başta her şey normaldi,sonra internete bağlayayım dedim ve ethernet kablosunu taktım. Ne olduysa bundan sonra oldu, yeniden başlat dedi,yeniden başlattığımda Türkçe seçili olduğu halde...
Top Bottom