Arama sonuçları: *

• Users: Phoenixxx
  • In Xbox
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. P

Tv box yerine xbox series s alınır mı?

Tv box un amacı tüm dizi film platformlarına iptv ye yani telefondaki gibi özgürlüğe ulaşmak. Series s tv box daki uygulama özgürlüğüne sahip olmasada çoğu ihtiyaca cevap veriyor. Üstüne oyunlar çok daha güzel. Mantıklı gibi duruyor. Ama arada ciddi fark var fiyat olarak. TV box da oyun...
  2. P

XBOX SERİES S BANA UYGUN MU?

Bu kadar yıl ps kullanan biri rakip platformun alt segmentine geçmemeli. Ayrıca joystik değişimi çok yadırgayacaksınız.
  3. P

Konsol Savaşları Bitti Kazanan PlayStation "Xbox 3. Parti Yayıncı Oluyor"

Dünyanın en gereksiz konusu
  4. P

YD KONSOL ALINIR MI?

Oynadığınız oyuna göre kendiniz karar vermeniz lazım. Xbox kağıt üzerinde daha güçlü gibi görünsede o performansı veremiyor. Birde işin oyun fiyatı boyutu var orda playstation 5 daha masraflı. Tamamen kişisel zevklere bağlı. Yurt dışı konusuna gelirsek xbox garanti konusunda çok iyi kafam...
  5. P

Almanya eBay Xbox fiyatları hakkında

attığınız ilan teklife açık yani son saniyelerde 250 € olabilir yada olmayabilir. Teklife usulü satmayan ilanları filtreden şimdi satın al olarak görebilirsin. Türkiye gibi oranında dolandırıcısı mutlaka vardır. Yani burda kimse satın adlığın şahsın güvenilirliğini teyit edemeyeceği gibi...
  6. P

Xbox Series S Gamepad İle İlgili Yardım

Teslim aldıktan sonra 2 gün içinde onaylaman lazım iade konusunda araya bankada girdiği için net bir şey söylemek mümkün değil
  7. P

Xbox Series S Gamepad İle İlgili Yardım

N11 den alışveriş yapar gibi düşün Sorun yoksa onaylarsın varsa iade edersin Onay vermezsen süre sonunda otomatik onay verir
Top Bottom