Arama sonuçları: *

• Users: Phoenixxx
  • In Xbox
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Phoenixxx

Tv box yerine xbox series s alınır mı?

Tv box un amacı tüm dizi film platformlarına iptv ye yani telefondaki gibi özgürlüğe ulaşmak. Series s tv box daki uygulama özgürlüğüne sahip olmasada çoğu ihtiyaca cevap veriyor. Üstüne oyunlar çok daha güzel. Mantıklı gibi duruyor. Ama arada ciddi fark var fiyat olarak. TV box da oyun...
  2. Phoenixxx

XBOX SERİES S BANA UYGUN MU?

Bu kadar yıl ps kullanan biri rakip platformun alt segmentine geçmemeli. Ayrıca joystik değişimi çok yadırgayacaksınız.
  3. Phoenixxx

Konsol Savaşları Bitti Kazanan PlayStation "Xbox 3. Parti Yayıncı Oluyor"

Dünyanın en gereksiz konusu
  4. Phoenixxx

YD KONSOL ALINIR MI?

Oynadığınız oyuna göre kendiniz karar vermeniz lazım. Xbox kağıt üzerinde daha güçlü gibi görünsede o performansı veremiyor. Birde işin oyun fiyatı boyutu var orda playstation 5 daha masraflı. Tamamen kişisel zevklere bağlı. Yurt dışı konusuna gelirsek xbox garanti konusunda çok iyi kafam...
  5. Phoenixxx

Almanya eBay Xbox fiyatları hakkında

attığınız ilan teklife açık yani son saniyelerde 250 € olabilir yada olmayabilir. Teklife usulü satmayan ilanları filtreden şimdi satın al olarak görebilirsin. Türkiye gibi oranında dolandırıcısı mutlaka vardır. Yani burda kimse satın adlığın şahsın güvenilirliğini teyit edemeyeceği gibi...
  6. Phoenixxx

Xbox Series S Gamepad İle İlgili Yardım

Teslim aldıktan sonra 2 gün içinde onaylaman lazım iade konusunda araya bankada girdiği için net bir şey söylemek mümkün değil
  7. Phoenixxx

Xbox Series S Gamepad İle İlgili Yardım

N11 den alışveriş yapar gibi düşün Sorun yoksa onaylarsın varsa iade edersin Onay vermezsen süre sonunda otomatik onay verir
Geri