Arama sonuçları: *

• Users: Redmental
  • In Xbox
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Redmental

#mediamarktskandalı | Çalışan Xbox’u, perte ayırdılar! THH Beni Haklı Buldu!

Daha önce bana da iade edilmiş ürünü kakalamaya çalışmışlardı. Rezalet firma.
  2. Redmental

xbox game pass kaç lira

30 TL çünkü. İndirim bitti.
  3. Redmental

Microsoft'un Başta Bethesda Olmak Üzere Bazı Firmaları Satın Alması

PS4 düşünüyorum üstelik yeni nesil oyunları oynamak gibi bi derdim yok. 2013'ten beri gelen çoğu exclusive oyunları oynamak istiyorum. Para verip oynamayacağım yüzlerce oyuna sahip olmak istemem. Zaten çoğu yeni nesil oyunların 2021'den önce geleceği yok. Kasım ayında yeni konsollar ile çıkanlar...
  4. Redmental

"Xbox alıp oynamayacağım 3900 oyuna sahip olmak istemiyorum."
  5. Redmental

Oyunlarına baktım da , PS4 alacağım sanırım. Zaten 1.5 sene sonra gidiyorum. Yıllardır tek bir PS4 oyunu bile oynamadım , sanırım bu sürede bana yeter.
  6. Redmental

PS5 için bütçem var fakat şuan biraz gereksiz masraf oluyor. Zaten üniversiteye gideceğim şurda 1.5 senem kaldı. PS4 düşünüyordum. 1600774491 Bilmiyorum fakat benim için RTX çokta önemli değil.
  7. Redmental

Microsoft birkaç firmayı satın aldı. Bu da demek oluyor ki başta Bethesda olmak üzere bu firmaların oyunları Xbox'a ve de Game Pass'e çıkacak. Ben PS almayı düşünüyordum , hâlâ düşünüyorum açıkçası. Çünkü yıllardır hiçbir oyunu oynamadım. Hayatımda 10 kere falan PS Cafeye gitmişimdir o kadar...
  8. Redmental

Sizce Yeni Nesilde Xbox'mı önde playstationmu

Oyun mu önemli yoksa daha güçlü donanım mı ? PS5 o kadar da düşük donanıma sahip olmayacak.
  9. Redmental

Sizce Yeni Nesilde Xbox'mı önde playstationmu

PS5 piyasayı sallayacak. Birçok yeni nesil oyun gelecek.
  10. Redmental

Arkadaşlar bu şey oyunmu

Evet
  11. Redmental

monster oyun kolu

"Pusat Pro" nedir ya ? Alınabilir.
  12. Redmental

xbox kolu mu ps4 kolu mu

Bende PS Dualshock kollarına alışkınım daha rahat geliyor.
  13. Redmental

Sizce Hangisi Daha İyi

Hocam garanti olmadıktan ve cihaz sorunlu olduktan sonra oyunların ne anlamı var ? 6. Ve 10. Seçenek mantıklı. Tercih sizin.
Top Bottom