Arama sonuçları: *

• Users: RevenKalr
  • In Xbox
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. RevenKalr

Xbox gamepass 1 aylık kampanya var mı?

İlk oyunu beğenmiştim hocam, 2. yi de oynayayım diyorum
  2. RevenKalr

Xbox gamepass 1 aylık kampanya var mı?

Hellblade 2 yi oynamak için bakıyorum, ilk aya özel kampanya tarzı bir şey var mı?
  3. RevenKalr

XBOX SERİES S BANA UYGUN MU?

Hocam ps5 al bi de ps plus aldin mi keyfine bak
  4. RevenKalr

XBOX Series X vs Rtx 3060 Tİ bilgisayar

3060 20k bütçe için aşşırı kötü hocam, 3060ti dan da iyi sistem bulunur 23k ya ki 3060 ti 3060 a göre ÇOK güçlü.
  5. RevenKalr

XBOX Series X vs Rtx 3060 Tİ bilgisayar

Xbox almanın bir mantığı yok, alanlara da üzülüyorum. PS satıp xbox alanlar falan gördüm. PC al tabii ki, xbox da bulunan oyunları oynarsın + olarak pc yani çok daha fazla işlev, oyun var. 1690638799 fakat 20k ya 3060 almak saçmalık olur, pc alacakken pc önerisi konusu aç.
  6. RevenKalr

Xbox series s alınır mı?

PS5 almakla pişman olmazsınız fakat dediğimin arkasındayım, Kasa alıp TV ye takıp, kablosuz ekipmanlarla pc de yapabileceğiniz işleri yapıp canınız çektiğinde de konsolu bluetooth aparatıyla pc ye bağlayıp hem forza hem gta 5 hem pc ye gelen PS oyunlarını oynarsınız hocam. Yeni çıkan oyunların...
  7. RevenKalr

Xbox series s alınır mı?

Google var mı bilmiyorum fakat Tarayıcı var tabii ki. Xbox gamepadin de de titreşim var fakat triggerında ki hissiyat nasıl onda titreşim vs. var mı bilmiyorum.
  8. RevenKalr

Xbox series s alınır mı?

PC yi de tv ye takıp kablosuz ekipmanlarla kullanabiliyorsun :peepokalp: Hem de oyun, uygulama, sosyal medya hiç birinin sıkıntısını çekmezsin Fakat anladığım kadarıyla pc almayacaksın. En azından Playstation al keyfine bak.
  9. RevenKalr

Xbox series s alınır mı?

Alacağın laptopun ekranı 1080p den yüksek olmayacak zaten ki amacın bilgisayar gibi kullanmakmış dediğine göre. Fakat bilgisayar istemiyorsan ps al düzgün oyun oynarsın en azından.
  10. RevenKalr

Xbox series s alınır mı?

PC tarzı bir konsol istiyorsan steam deck falan var, Steam deck direkt windows değil fakat bir şekilde halloluyor tabii ki. Emin ol bir konsolu pc gibi kullanmak için alıyorsan üzüleceksin. Fakat mantıklı sebeplerden bağımsız iki konsol arasında seçim yapılacak olursa xbox değil de kesinlikle...
  11. RevenKalr

Xbox series s alınır mı?

Series S düşük bir konsol değil fakat tabii ki xbox almayı ben de mantıklı bulmuyorum. Playstation da bilgisayarın varsa yanına alınabilir, yoksa onun da ağım şahım bir + sı yok. Çok seyahat etmem derse 12-13k ya mis gibi hazır sistemler var, gezerim derse de indirimlerle 15 civarına 3050 li...
  12. RevenKalr

PC varken xbox a gerek var mı?

evet hocam önceden ps4 üm varken aynısını çok yapardım, şimdi ps den aldığım zevki pc de oturup oynamak kadar alamıyorum :) ps4 alacaktım aslında fiyatı da uygundu ama spiderman 2 nin çıkmayacağını öğrendikten sonra ps5 için biriktirmeye başladım
  13. RevenKalr

series s 1687359411 Hocam ragnaroku oynamak istiyorum bir de spider man 2 çıkacak o yüzden ps almayı düşünüyorum, dediğiniz gibi ps artık çok gerekli değil ama yatarak oynamak zevkli oluyor bir de az buz oyunlar falan var işte, aynı olay xbox da ne derecede
  14. RevenKalr

Arkadaşlar xbox da ps gibi exclusive oyunlar var mı? PC varken xbox almaya gerek var mı?
  15. RevenKalr

Zelda oynayabilmek için xbox kolu önerisi

Arkadaşlar bilgisayara cemu aracılığıyla zeldayı kurdum fakat klavye mouse ile yapılan hiç bir ayar güzel olmadı, mouse un düzgün döndüğü bir program yok. Emülatör de wii u pro controller yazıyor, hangi kolu önerirsiniz? link atabilir misiniz?
  16. RevenKalr

rdr 2 30 fps 60 hz mi daha iyi olur 120 hz mi

ben 60hz de alsan 360hz de alsan oyun içinde 30fps aldığın için ekran sana 30hz gibi gözükecektir, bir farkı olmaz yani.
  17. RevenKalr

Gta V premium edit 82tl

82 tl iyi gibi alinir
  18. RevenKalr

Xbox one s pes 21 indiriyorum 8 saat açık olsa ne olur

Bişey olursa zaten ilgilenip değişim yapmak zorundalar siz okadar para veriyorsunuz oyun indirmek için açık bırakamıyorsanız cihazı yapanlarda sıkıntı vardır
  19. RevenKalr

Xbox one s pes 21 indiriyorum 8 saat açık olsa ne olur

Birsey olmaz neden olsun
  20. RevenKalr

Series x fps nası görebilirim ?

Söyle söyleyeyim. Maks 144 fps i gösteriyor çünkü ekran 144 hz. Pc de 80 e düşersem örneğin o da 80 e düşüyor. Binebi fps sayaci
Top Bottom