Arama sonuçları: *

• Users: Ricciardo
  • In Xbox
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Ricciardo

Xbox Series S 3600₺ Oldu

İyi fiyat 👍
  2. Ricciardo

FidelityFX Xbox Konsollarına Gelebilir

Henüz tam liste yayınlanmadı diye biliyorum, ayrıca konsollar farklı bir platform oluşturdukları için özel bir açıklamaya ihtiyaç var diye düşünüyorum. Yaklaşık 100 ekran kartı desteklenecek dendi umarım yeni nesil konsolların üçüne de gelir.
  3. Ricciardo

Tabii ki, eminim özellikle Series S kullanıcıları böyle bir destek almaktan oldukça hoşnut kalırlar. Konsolun f/p oranı manyak iyi olur 🤯
  4. Ricciardo

Arkadaşlar malumunuz Xbos Series S ve X konsolları AMD tarafından üretilen ekran kartları kullanıyor ve AMD bolca ekran kartının FidelityFX kullanabileceğini söyledi. Sizce bu destek konsollara sunulur mu? Ayrıca PS5 de AMD ekran kartı kullanıyor ancak Webtekno ona değinmemiş, sizce ne olur...
  5. Ricciardo

Xbox One ile Xbox One S in bir farkı varmıdır?

Görüntünün yapay yöntemlerle olduğundan daha yüksek bir çözünürlüğe çıkarılması işlemidir. Genellikle çok başarılı değildir ancak güzel örnekleri de vardır ve performans artışı amaçlı kullanılır.
  6. Ricciardo

Series S mi Series X mi PS4 mü?

1-XSX 2-XSS 3-PS4
  7. Ricciardo

Xbox Series X almak mantıklı mı ?

Xbox Series X 1621357216 Soruna cevap olarak bence 4k elzem değil, günümüzde oyuncuların yüzde kaçı 4k oynuyor ki zaten?
  8. Ricciardo

Xbox series s vs ryzen 5 3600 rx 5600xt

3600+5600xt çok daha performanslı, bu fiyatlar uçmadan evvel bir arkadaş böyle bir sistemi 5.7k ya almıştı. Series S ise 4.1k yani piyasa düzelir ve bütçe elverirse pc, olmazsa Series S alabilirsin.
  9. Ricciardo

Xbox Series S İçin Televizyon Önerisi

Orasını bilemem. Haklı da olabilirsin, ev için genel olarak tv alınması gerekiyor da olabilir, grafik vs ile ilgili pro bir iş sahibiyse bu bütçeyi ayırıp monitörü pc ile başka işlerde kullanacak da olabilir. Tabii bunlardan bahsedilmemiş, genel olarak durum dediğin gibi ben sadece herkes bunu...
  10. Ricciardo

Tabii ben de bu fikirdeyim bütçe varsa series x taraftarıyım ama hocamız da konsola bu parayı vermek istemeyebilir, 4 teraflop işlem gücü bana yeter ben her şeyi max grafiklerde 120fps oynamasam da olur diyebilir... Bende de değer ancak kimi dostlarımız o kadar güce gereksinim duymayabilir...
  11. Ricciardo

Evet 5k monitöre ayırmaktansa bütçenin bir kısmı konsola eklenerek series x düşünülebilir. Yine de kişisel bir seçim, series s benim için yeterince iyi de diyebilirsiniz; param cebimde kalsın da diyebilirsiniz...
  12. Ricciardo

Peki böyle büyük monitörler düşünmek ister misin, monitörle tv arası bir deneyim olur? https://www.n11.com/urun/xiaomi-mi-curved-bhr4269gl-34-ultra-wide-4-ms-144-hz-freesync-wqhd-monitor-1506042?magaza=teknomosh&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel#unf-review...
  13. Ricciardo

Dostum tabii televizyon almak istiyorsan al de televizyonların giriş gecikmesi genllikle yüksek olur, oyun içinse monitör istemez misin?
  14. Ricciardo

Xbox One X mi Xbox Series S mi ?

2.7-2.8 idi sanki
  15. Ricciardo

Xbox One X mi Xbox Series S mi ?

Series S dostum, pişman olacağını sanmıyorum. Yurt dışından alıyordur herhalde.
  16. Ricciardo

Beyler Xbox One X mi Ps4 Pro mu ?

Döne döne hdd üzerinde durduğunuz için. Bence siz de series s öneren arkadaşımız da "agree to disagree" diyerek burdan itibaren kararı alacak arkadaşımıza bırakabilirsiniz :)
  17. Ricciardo

Beyler Xbox One X mi Ps4 Pro mu ?

Arkadaşa katılıyorum. Hesaplı, güncel ve f/p olarak başarılı. Gamepass alır güzel güzel keyfini çıkarırsın. Güncel fiyat 3.9k
Top Bottom