Arama sonuçları: *

• Users: RuthlV5
  • In Xbox
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. RuthlV5

6000 tl bütçem var konsol önerin

alabilirsen one x al
  2. RuthlV5

Series X Almalı Mıyım ?

konsol ayrı bi zevkli yurtdışından alıcaksanız ucuza gelicektir bence alın
  3. RuthlV5

xbox series s mi xbox one x mi ?

series s al eğer başka konsola bütcen yetmiyorsa
  4. RuthlV5

Kahraman Konsol güvenilir mi?

aman diyeyim sakın eft o işlere girme sen parayı attıktan sonra göndermeme ihtimali var gönderse bile içinde ne çıkacağını bilmiyorsun yani çok riskli ve dolandırıldığında yapabileceğin hiçbirşey yok sakın eft işlerine girme param güvende açmasını iste açmazsa alma
  5. RuthlV5

2.el Xbox Series S almak mantıklı mı?

xbox one X series S den dahamı iyi bende almayı düşünüyorum ancak ne yapacağıma karar veremedim
  6. RuthlV5

2023'de Xbox one x alınır mı?

Ps4 de alabilirim ama oyunları gerçekten bu devirde bana pahalı geliyor xbox da game pass olduğu için ve güzel oyunlar olduğu için tercih ediyorum zaten 5k ya ps4 satan bulunuyor ama oyun yanında verilmiyor ne yapsam bilmiyorum
  7. RuthlV5

144hz monitöre sahibim o sıkıntı değil ama şuanlık series s e bütcem malesef ki yetmiyor sanırım biriktirip series s e yöneleceğim
  8. RuthlV5

One x 5k civarı
  9. RuthlV5

Tamamdır series s e biriktiricem sağolasin tsk
  10. RuthlV5

Temiz olarak bulamadim 6k civarında bulunabiliyor ama o kadar bütçeye sahip değilim biraz daha biriktirip alabilirim ama şuanlık sadece bahsettiğim 2 konsola bütcem yetiyor eğer 2023 de bunlara değmezse mecbur series s e biriktiricem
  11. RuthlV5

Merhabalar 2.el xbox one x almak istiyorum ancak 2023 de güncel oyunları oynatır mı yada bir sorunlar karşılaşırmıyım onu bilmiyorum one s de alabilir bütcem 2 konsol a da yetiyor ama series s alma imkanım yok sizde hangisi alınmalı one x mi yoksa one s mi yada hiç alınmazmı yorumlarınızı...
Top Bottom