sabahtan berı bunu yapmaya calısıyorum olmuyor ınternette 3. taraf vırus koruması uygulamaları yuzunden oluyor dıyordu sıldım ama yınede ıse yaramadı lutfen bılgılı arkadaslar yardım etsın
hocam bıktım artık bu konulara etıketlemeyın hep kavga hep dusmanlık hep fanboyluk sıktı artık kusura bakma tamam basta haklıydın ama cıvıkı cıktı artık yokum bu konuda ben hem serıes x hemde ps5 ile keyfıme bakıcam ıkı tarafında konsolunu sevıyorum ıyı gunler
pc upgrade yapın hocam bende serıes x alırken sızın gıbı dusundum ama sıktı serıes x suan gt610 bilgisayar ile series x ten daha çok vakit geçiriyorum öyle diyeyim
bu konuda arkadasa bıraz katılıyorum ama şöyle bir şey varkı artık neredeyse tum seriler aynı oyun haline geldi ac serisi hep aynı farcry serisi aynı halo serısı aynı yanı bu olay artık cogu serıde var ms2 nınde ms1 le neredeyse aynı olması normal
Yunus gittikçe zırvalıyorsun ben sadece cs mi yazdım orada hem cs2 nin optimazyonu go ya göre kötü o kadarda sistem dostu değil bırak kim hangi platformu oynarsa oynasın
1. Si cs2 den bahsediyorum 2. 900p ve orta ayarlarda oynuyor 50fps lerde 3.sen pc bi kaç yıla sıkıntı çıkarır dedin diye gt420 den örnek verdim zaten bu dediklerime 6 yıldır ps4 sahibi olan arkadasımda katılıyor
eski oyunları oynuyorum genelde boşverin hocam bana konsol önermeyi 4 yıl ps ve 2 yıl xbox deneyimi yetti bana pc ye gecmek istiyorum zaten sadece oyunlar değil iş te yapıcam kodlama vs aynı zamanda rtx kullanmayan 1080p oyuncuyum attıgınız degerler benim için anlam ifade etmiyor
Satıcam ztn tmm ps guzel konsol fln ama spiderman ve gow serisi dışında kullanmıcam bu yuzden kıralamak istiyorum benim için bazı exc ler dısında konsollar bitmiştir pc de crack le ilerlicem