Arama sonuçları: *

• Users: SECTOSS
  • In Xbox
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. SECTOSS

0x80004005 hatası hesap açamıyorum

haydaaa gamepass aldık o kadar bunu bekleyene kadar bosuna gıdıcek o
  2. SECTOSS

0x80004005 hatası hesap açamıyorum

sabahtan berı bunu yapmaya calısıyorum olmuyor ınternette 3. taraf vırus koruması uygulamaları yuzunden oluyor dıyordu sıldım ama yınede ıse yaramadı lutfen bılgılı arkadaslar yardım etsın
  3. SECTOSS

Konsol Savaşları Bitti Kazanan PlayStation "Xbox 3. Parti Yayıncı Oluyor"

hocam bıktım artık bu konulara etıketlemeyın hep kavga hep dusmanlık hep fanboyluk sıktı artık kusura bakma tamam basta haklıydın ama cıvıkı cıktı artık yokum bu konuda ben hem serıes x hemde ps5 ile keyfıme bakıcam ıkı tarafında konsolunu sevıyorum ıyı gunler
  4. SECTOSS

Xbox Series X mi PC Upgrade mi

https://www.qp.com.tr/qp-pch-premium-v1-amd-oyun-bilgisayari bir kaç upgrade yapıcam alabılırsem
  5. SECTOSS

ocağa kadar kalırsa pch preimum alıcam sanırım kalmazsada 4070 civarı bir şey düşünücem
  6. SECTOSS

zamanında 3070 pc alabılıyordum serıes x fıyatına acısını hala hıssedıyorum be hocam .d
  7. SECTOSS

açıkçası pc yı tv ye baglayıp kol ilede o rahatlıgı yakalayabılır bence artık konsol önermiyorum her iki konsoluda deneyimledim
  8. SECTOSS

bunuda dusunmustum ama dediğim gibi 1 aya falan bıktım bılgısayardan ıse yaklasık 3-4 aydır bıkmıyorum tavsıyem pc guncellenmesi
  9. SECTOSS

pc upgrade yapın hocam bende serıes x alırken sızın gıbı dusundum ama sıktı serıes x suan gt610 bilgisayar ile series x ten daha çok vakit geçiriyorum öyle diyeyim
  10. SECTOSS

Xbox Series X vs. PlayStation 5

sağolun hocam
  11. SECTOSS

hocam tanıdıgımı kaybettım ve dun zorbalık gordum bu yuzden kafamın ıcıne edıldı konuya zamanında gelemedım
  12. SECTOSS

bu konuda arkadasa bıraz katılıyorum ama şöyle bir şey varkı artık neredeyse tum seriler aynı oyun haline geldi ac serisi hep aynı farcry serisi aynı halo serısı aynı yanı bu olay artık cogu serıde var ms2 nınde ms1 le neredeyse aynı olması normal
  13. SECTOSS

3.5k zamanı dısında cıdden bır ozellıgı olmayan konsol bır xbox kullancısı olarak kabul ettıgım bırseydır
  14. SECTOSS

@Yunus274
  15. SECTOSS

Yunus gittikçe zırvalıyorsun ben sadece cs mi yazdım orada hem cs2 nin optimazyonu go ya göre kötü o kadarda sistem dostu değil bırak kim hangi platformu oynarsa oynasın
  16. SECTOSS

1. Si cs2 den bahsediyorum 2. 900p ve orta ayarlarda oynuyor 50fps lerde 3.sen pc bi kaç yıla sıkıntı çıkarır dedin diye gt420 den örnek verdim zaten bu dediklerime 6 yıldır ps4 sahibi olan arkadasımda katılıyor
  17. SECTOSS

baslatmıyor hocam gt420 kullanıyor kuzenım 6 yıldır pc çamur olmuş çocuk cs oynadı gta 5 oynadı mw2 oynadı
  18. SECTOSS

bende gt610 pc kullanmama ragmen ps5 in yuzune bakmadım pc beni o kadar süsledi
  19. SECTOSS

eski oyunları oynuyorum genelde boşverin hocam bana konsol önermeyi 4 yıl ps ve 2 yıl xbox deneyimi yetti bana pc ye gecmek istiyorum zaten sadece oyunlar değil iş te yapıcam kodlama vs aynı zamanda rtx kullanmayan 1080p oyuncuyum attıgınız degerler benim için anlam ifade etmiyor
  20. SECTOSS

Satıcam ztn tmm ps guzel konsol fln ama spiderman ve gow serisi dışında kullanmıcam bu yuzden kıralamak istiyorum benim için bazı exc ler dısında konsollar bitmiştir pc de crack le ilerlicem
Top Bottom