Arama sonuçları: *

1. S

Xbox Series X vs Playstation 5

Hocam üç aşağı beş yukarı ikisi de aynısını sağlıyordur zaten, hangi satıcı daha iyi puana sahipse onu alırım. Keşke dualsense’de xbox tuş dizilimine sahip olsa xbox’ınki kat kat daha rahat Dualsense ele daha kötü oturuyor
  2. S

PS5 alacağım gibi duruyor Öyle fakat birisi görüntü kalitesi olarak daha kötü dedi o yüzden büyük ihtimal almayacağım Bu iki ilandan birini satın alacağım
  3. S

Aklıma takıldı bu olay peki PS5 Slim cdsiz mi cd versiyonunu mu almalıyım aradaki fiyat farkına değer mi
  4. S

Gerçekten o şekilde mi
  5. S

Neden, öyle özel oyun falan oynamayacağım fifa falan atıyoruz hep İkinci el olmaz, peşin fiyatına taksitle alacağım iş bankası kartıyla. Pc ise taşıyoruz falan cihazı şuanlık tercih değil iş yerine söküp götürüyoruz rahat oluyor pc istemiyoruz taşıma olayı falan var ve ikinci el olmaz taksitle...
  6. S

Arkadaşlar abimde xbox one x var ve dijital olarak FC25, GTA 5’e falan sahip. Konsol harddisk kullandığından menüler falan akıcı değil oynarken beni rahatsız ediyor biraz. Yükseltelim diyorum hangisi daha iyi bir tercih olur? Elimizde de 3 tane Xbox kontrolcüsü var, hem oyun da var o yüzden...
  7. S

Xbox One X'im ne kadar eder?

Düşeceğim zaten fiyatı o yüzden soruyorum da 6K düşünülebilir fiyat bile değil. Sitedeki en ucuz one x ilanı bu ben kaçırmadıysam başka, bu dediklerimle bu ilan aynı mı? Belki One X ile diğer parçaları beraber satamam ayrı ayrı giderse daha pahalıya gider muhtemelen Piyasasını bilmeden de...
  8. S

Hocam sadece FC25 3.5K'ya alındı zaten yeni :D Kolları saymıyorum bile FC25 + kollar bile 6K'dan daha fazla
  9. S

Hocam tüm kol ve oyunlarla beraber mi 6k edecek. Sarı siteye baktım en düşük tek kollu (8. nesil) xbox one x 6k zaten
  10. S

Arkadaşlar Xbox One X'ini satıyor abim, fiyat piyasası ne eder? Sarı siteye baktığımda 6K'ya 1 adet 8. nesil kollu sürümler var sadece baktığıma göre. Temiz, herhangi bir sorunu yok cihazın. 1 adet 8. nesil xbox kolu var (siyah renk) 2 adet 9. nesil xbox kolu var(yeşil ve mor renk) FC24 - FC25...
  11. S

Xbox Series X vs. PlayStation 5

PS5 Pro çıkmasını bekle bence. Bildiğim kadarıyla çok uzak tarihte çıkmıcak.
Geri