Arama sonuçları: *

• Users: Yasinn
  • In Xbox
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Yasinn

xbox game pass pc de rainbow six siege varmı

Evet, var. Ancak sadece konsol için sanırım. (Konu konsol kategorisinde imiş, yeni gördüm.)
  2. Yasinn

neden konsolda online oynamak için para veriyoruz

Umarım bir an önce PS4'den desteği çekerlerde beleşe online oynarız.
  3. Yasinn

ucuz konsollar!!!1!!1!

3-4 tane almak istiyorum diyin ne cevap verecekler bakın :) eğer tamam derlerse dolandırıcılar çünkü 1 adetten fazla getiremiyorlar.
  4. Yasinn

Yeni xbox x series Controller ön siparis verdim

Hocam hayırlı olsun ama en çok kaç yaşında olduğunuzu ve ne iş yaptığınızı merak ediyorum :D
  5. Yasinn

Xbox Game Pass Otomatik Ödeme Mevzusu

google'da ufak bir aratmayla iptal edebilirsin. İçinde para yoksa ödeme alamayacağı için üyeliğin iptal edilir, borçlanma durumu olmaz.
  6. Yasinn

Xbox game pass oyunlarına türkçe yama yapılıyor mu?

Bir arkadaş microsoft oyunun dosyalarına erişmene izin vermiyor gibi bir şey yazmıştı ancak doğrumudur bilemiyorum.
  7. Yasinn

Xbox Series V de çıkıyor sanırım

Yok hocam Sony batmaz, sadece Türkiye gibi enflasyon vs. Yüksek olan ülkelerde satılmaz ancak 700 dolar civarından çıkış yapacağı için diğer ülkelerde Xbox dan daha fazla satar
  8. Yasinn

Vergiler falan dahil olunca o fiyata geliyor, Türkiye'de oyun oynamak lüks işi ancak Xbox 4000 TL civarı bir fiyatla gelirse (ucuz modeli) çok tercih edilecektir.
  9. Yasinn

Xbox in Türkiye'de tutunma olasılığı çok daha fazla şuan.
  10. Yasinn

Gamepass oyun önerisi!

bende alacağım, pek çeşitli oyunlar yok ancak bana göre olanlar yeterli gibi gears 5 forza horizon 4 ark survival vs.
Top Bottom