Arama sonuçları: *

• Users: denizbulut
  • In Xbox
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. denizbulut

Xbox Gamepad Şarj Kiti mi Yoksa Şarjlı Pil mi alınmalı

Evet hem şarj cihazı hemde pil mevcut
  2. denizbulut

Bende zaten ya bunu yada xboxın kendi kitini alacaktım yukarıda da yazmıştım. Sadece ikisini de kullanmış olan varsa birde onların görüşlerini öğrenmek istiyorum. Daha doğrusu hangisini almak daha mantıklı daha kullanışlı onu öğrenmek istiyorum.
  3. denizbulut

2 tane kol olduğu için içindeki şarj kiti içinde sürekli durması gerekiyor. Şarj kiti alırsam 2 tane almam gerekiyor. Pil alırsam da eğer 2 şer tane içlerinde olucak 2 şer tane de yedekleri olucak. 1.3k lık fark çok önemli değil. Önemli olan benim için uzun süre de hangilerini kullanmak daha...
  4. denizbulut

Merhabalar , 2 tane xbox gamepadim var. Bunlar için artık şarj edilebilir pil yada xboxın kendi sattığını şarj kitini satın almak istiyorum ama hangisi daha iyi olur emin olamadım. Xboxın kendi sattığı kitlerden 2 adet alırsam 2300 TL yapıyor. Yanında da 2 adet 2metrelik kablo geliyor. Ve ürünü...
  5. denizbulut

Bu Xbox pili çakma olabilir mi ?

Hiç dikkat etmemiştim teşekkürler.
  6. denizbulut

Bu Xbox pili çakma olabilir mi ?

Merhabalar , 2 adet Xbox 9. Nesil kola sahibim , xboxın kendi şarj kitinden satın almak istiyorum ama her yerde 1100 üstü iken bir yerde 790 küsür. Bu ürünün sahte olma ihtimali var mıdır sizce ? https://www.akakce.com/xbox-one-aksesuarlari/en-ucuz-xbox-sxw-00002-sarj-kiti-fiyati,901828869.html
  7. denizbulut

Xbox kontrolcü mü yoksa playstation kontrolcü mü

Takipteyim bende şunu artık iyice okeyleyip satın almak istiyorum yeni yıla girmeden
Top Bottom