Arama sonuçları: *

• Users: destrox
  • In Xbox
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. D

Konsol Savaşları Bitti Kazanan PlayStation "Xbox 3. Parti Yayıncı Oluyor"

La sen neyin triplerindesin :D Ben sistem topluyorum diye bir şey mi demişim? Donanım Arşivinin topladığı sistemlerden bahsettim adamlar 12K gibi bir fiyata 6600'lü sistem toplamıştı. Series S'in ortalama 13-14K olduğunu düşünürsek yine toplanır daha iyi bir sistem, bu fiyatlara ben de toplarım...
  2. D

Okuma yazma? Series S ile bir ekran kartını güç açısından kıyasa sokmak gerekirse 1660 Ti seviyesi bile değildir Series S. 1660 Ti Series S'in 900P çalıştırdığı oyunları 1080P çalıştırıyor. En basitinden şu an 4-5K civarına 5500 XT bulabiliyorsun git 5500 XT sistem topla yine tokatlıyorsun...
  3. D

Şu basit mantığı bile kuramayan birinden bahsediyoruz. Bizim rezil olduğumuzu iddia ediyor bir de. İşine gelmeyince ironi tabii bunlar :ROFLMAO:
  4. D

Demi zaten Donanım arşivi XBox Series S fiyatına çok daha iyi sistemler topluyor, gider onlardan birini alırım ne yapayım XBox'u.
  5. D

Ben nerede rezil oldum benim XBox konsol işinden çekiliyor, bir daha konsol üretmeyecek dediğim tek bir mesaj göster çocuk. Geçen hafta yaptığım varsayımların neredeyse hepsi çıktı, o savunduğun XBox ise çıkıp senin gibileri bir güzel çürüttü. Rakip konsola oyun getiriyor adamlar bunun ötesi...
  6. D

Ben XBox konsol işlerini bırakacak ya da XBox batacak falan demedim. Bu adamlar 3. Parti yayıncı olarak da konsol çıkarabilir buna herhangi bir şey diyen yok. Ayrıca benim yanımda sen çakma gibi duruyorsun daha çok, hesabın 18 aralık 2023'de açılmış benim hesap 2022'den beri var. Ayrıca buradaki...
  7. D

Ve bence Sony'nin bu yaptığı gayet mantıklı. Sony ilk gün getirmiyor oyunlarını PC tarafına, konsol tarafında oyunun suyunu sıkıp ardından PC tarafına getiriyor. Bu mantıkla XBox başından beri 3. Parti yayıncıydı, her oyunları ilk günden PC'ye geliyor! :ROFLMAO:
  8. D

XBox'un sadece 4 oyun getirip bırakacağını düşünenler için elimde çok güzel bir köprü var. XBox'un şu an ne yapacağı belli, gidişatı belli. Hangi firmanın bir pazara girip yarıda bıraktığını gördünüz? Bugün 4 oyun getirir yarın 2 oyun getirir ertesi gün bir 4 oyun daha getirir bir bakmışsın...
  9. D

Phill şu anlık 4 oyuna odaklandıklarını söyledi. Hatta "Bir oyunun başka bir platforma çıkmasını asla göz ardı etmememiz gerektiğini düşünüyorum" gibi bir şeyde demişti. Yani şu anlık 4 oyun getiriyorlar, sadece 4 oyun getirip bırakacaklarını düşünmek fazla iyimser olur. Bir kere giriştiler bu...
  10. D

Evet Microsoft beklediğimiz açıklamayı yaptı ve "Hayır XBox oyunları PS'ye gelmeyecek!" diyen bütün fan-boyları rezil etti. 4 Tane XBox exc PS tarafına geliyor Indiana ve Starfield'ın bu 4 exc arasında olmadığını söylediler fakat asla getirmeyeceğiz demediler 3. Parti yayıncı olma yolundaki ilk...
  11. D

50 defa anlattığım şeyleri tekrar tekrar anlatmayacağım belli ki kafan almıyor. David > Sony aynen :D Ulan rezil herif God of War 2023 yılında mı geçiyor sence? 2330 yılında geçmesi gerçekçi mi yapıyor bunu? God of War fantastik bir oyun, ki adı üstünde bir "oyun" yani sen bunu eğlenmek için...
  12. D

Ulan 5-10 yıl sonra konsol kalmayacak diyerek varsayım yapan sensin (XBox'un rezilliğini gizleme çabası) burada ağlaya ağlaya XBox'un rezilliğini savunmaya çalışan sensin, ben şuraya geleli 2 gün olmuş olmamış. Ben mi ağlıyorum? Yav hadi bak işine :D Elindeki konsol yakında çöp olacak açık açık...
  13. D

Genel karı PS'den fazla olsun olmasın bu beni hiçbir şekilde ilgilendirmiyor. Ki dediğin gibi PS fanı olsaydım ilgilendirirdi. Fakat burada arkadaş hazmedemiyor ve gerçeğe karşı çıkıyor. Eğer XBox 3. Parti yayıncı olursa, kendi oyunlarını PS tarafına getirirse artık XBox almanın bir mantığı...
  14. D

Ps fanlığı yaptığım falan yok nereden çıkardın? Arkadaş gerçeği kabullenemiyor. XBox 3. Parti yayıncı olursa konsol savaşı bitecek diyorum ve bunda herhangi bir yanlış yok??? Sonuna kadar doğru. Burada çıkıp PS vs 3. Parti yayıncı tartışması mı yapacağız?
  15. D

Bu kadar derli toplu yazmam dikkatini çektiyse burası bulunduğum ilk forum değil. 2018 yılından beri forumlarda takılıyorum yan hesabım olduğu falan yok bu forumdaki ilk ve tek hesabım.
  16. D

God of War gibi bir seri hakkında şu tarz yorum yapmak senin gibi boş bir XBox Fan-boyuna yakışırdı zaten. Aynen abisi her oyunu 90+ alan bir seri güzel değil, aynen öyle. Buna karar verende -3 IQ XBox fan-boyu olan hola. Ben de sana diyorum ki şimdi, sen bu oyuna 10/10 veren Ign tarzı alanların...
  17. D

Spiderman, Gow, oynayanlar en azından ara sahne izliyor sen gidiyorsun yükleme ekranına bakıyorsun bir saat :ROFLMAO: Ayrıca dediğim gibi subjektif konuşmuyorum ben Starfield balon. Sen ise 94 + 90 metası olan iki oyunu kötüleyerek farklı olduğunu düşünüyorsun, ya da bu iki yapımın tam anlamıyla...
  18. D

Ulan cahil cühela, senin için güzel olsun olmasın 90 metası olan bir oyundan bahsediyoruz burada Starfield çöpü ile kıyasa bile sokulamaz subjektif yorum yapmıyorum ben burada genel bir şeyi konuşuyorum Starfield balon bir oyun. Git yükleme ekranı izlemeye devam et boş muhabbet yapma burada...
  19. D

Yav soruma yanıt ver :D Microsoft zaten Sony'den daha değerli. Kim aksini iddia etti? Fakat geçen yıl 2 balon patlattılar, bunun sebebini söyle bana. Madem çok değerliler, madem çok büyükler. Neden 2 balon patlattı adamlar? Çünkü beceriksizler kardeşim, bu kadar basit. Sony kadar bilgili...
  20. D

Evet etmiyor, bunu kanıtlayan şirket Microsoft'un ta kendisi. Bana söylesene abim, neden geçen yıl 2 balon patlattı bu adamlar? Çünkü yaptıkları oyunlar çok kötü, beceriksizler. İstedikleri kadar para bassınlar hala yaptıkları oyunlar 5 para etmez. Benim araştırmadan konuştuğum herhangi bir şey...
Top Bottom