Arama sonuçları: *

1. flitttermice

Xbox series x gta 6 da nasıl performans verir

Hiç yaşamadım ne mavi ekran nede watmann nede amd'nin yazılım hatası vb gibi durum o.c li kullanmama rağmen. Çok tartışıldı burda ekran kartı üreticisine göre sorunlar değişiyor xfx veya sapphire ler sorun çıkartıyor genelde. ve 3 yıldır falan kullanıyorum.
  2. flitttermice

Xbox series x gta 6 da nasıl performans verir

merak etme stabil çalışır 60 fps modu olur.
  3. flitttermice

xbox series s aparat ile klavye mouse bağlanılır mı ?

evet dostum buraya yazacağına denemen daha mantıklı olmaz mı?
  4. flitttermice

xbox series s aparat ile klavye mouse bağlanılır mı ?

aparat takmana gerek yok direk bağlayabiliyorsun.
  5. flitttermice

Uygun Fiyata Xbox Oyun Konsolu

Bu fiyata şuan bedava kaçırma derim.
  6. flitttermice

Xbox series s hakkında yardım

Hocam Forza 7 1440p 60 fps performnce modu starfield 1440p image scaling yani fsr veya dlss kalite modlu 1440p. Ac valhala vb 1440p zaten. Hocam açıkçası ps4 ikinci el piyasasının bu şekilde olduğu halde bedava fiyatı şuan ayriyeten de nede olsa yeni nasıl bir dahaki jenerasyona kadar oyun...
  7. flitttermice

Xbox series s hakkında yardım

yok hocam 1080p diye milleti yiyorlar 60 fps 1440p neredeyse tüm oyunlar hafta içi aldım bende öyle canım sıkıldı yeni nesil alayım diye aldım hatta little nightmare 2 de falan uhd görüntü veriyor bazı oyunlar uhd 30 destekliyor.
  8. flitttermice

xbox one oyun kumandan günncelirken bozuldu

Pil falan değiştirdin mi ?
  9. flitttermice

Starfield Balonu Patladı

Ya birader allahına seversin bir şey söylicem durup dururken sadece bir firmayı kötülemek ve onun aleyhine yorum yapmak ne oluyor senin forumda başka bir konu açtığını görmedim ne için yapıyorsun bunu peki ne kuyruk acın var ne için kötülemek dışında başka hiç bir yapmıyorsun bak mesela örnek bir...
  10. flitttermice

Starfield Balonu Patladı

kaptan, aman tartışma hiç bir şeyi değiştirmiyecek arkadaşın fanatik olduğu sonuna kadar belli.
  11. flitttermice

Starfield Balonu Patladı

dostum daha önceki yazılarını okudum daha önce ki yazılarında güzel değindiğin şeylerde vardı uyduğumuz konularda biribirimizin yorumlarını beğendik ama şuan anlıyorum ki direkmen bir fanboysun daha öncede demiştim terslenmiştin bana ya sorması ayıp xbox sana özel olarak bir işlem mi uyguladı...
  12. flitttermice

kırık olmayan xbox 360 a nasıl oyun yüklerim

Hayır dostum beyaz olanlarda genelde 3 k çıkıyor siyah elite modellerdede çıkma ihtimalı yok değil düşük bir olasılık ama slimler modeller var birde onlarda siyah lakin daha sert hatlı falan daha küçük onlarda sıfır. şu kasalarda 3k hatası yok tabi cihazı yakmazsan tezgahta :D Bu kasada düşük...
  13. flitttermice

beyaz olan jasper sanırım 2007 sonrası kasalarda 3k hatası çıkmamaya başladı elite siyahlarda vermiyor lakin benden tavsiye xbox 360 slim kasa al onlarda 3k hatası 0 ihtimalinde 3k hatası şuda 2005 yılları ve 2007 arasında üretilen kasalarda slikon vb kötü kullanılmış fazla ısınınca yakıyor...
  14. flitttermice

Bak güzel Kardeşim altta imzamda hangi ürünler var neyin neyde olduğunu biliyorum xbox 360 bir kere bile kapanmayan 95 derceyi gören bir konsol ps3 dediğin 80 üstünde resetliyor kendini ayriyeten ps3'e 20 gb üzeri oyun atmaya çalış kafayı yersin onla bunla uğraşcam diye xbox öylemi usb ile...
  15. flitttermice

Hocam he işte orada duracaksınız ps3 den kat kat iyi bir cihaz iki konsolada yıllardır sahibim yapmadığım mod atmadığım kernel sürümü kalmadı ps3 iyi bir makine değil arkadaş düz jtaglı makineye oyun atmak istiyorsun her harükarda xbox 360 p5 daha iyi ps4 daha iyi nesline göre fakat ps3 iyi bir...
  16. flitttermice

Xbox360 Fan Açılmıyor

frmware lı şekilde mı kırılmış jtag chip mi var hocam jtag değilse dediğim işlem olmaz. fsd ise şu şekilde değilse dash launch girip settings iniden ayarlıyacaksın diye hatırlıyorum.
  17. flitttermice

Xbox series s hediye gamepass kodu kullanamama

bence o işe girme fiyatlandırma poltikan temmeli değişebilir. Müşteri hizmetlerini ara mükkemel canlı destekleri var güzelce yardımcı oluyorlar 1,2 gün bekletip olmazsa yenisini yolarlar özür amaçlı.
  18. flitttermice

Xbox360 Fan Açılmıyor

cihaz jtaglı mı yoksa yoksa kırılmamış mı jtagli ise ayarı vardı onun istediğin gibi ayarlayabiliyorsun.
  19. flitttermice

PS3 Super Slim i satıp xbox one x almak

niye çıksın dediğiniz şey zaten simülasyon oyunu bir zahmet çıkması çağ üstü ama onun dışında tek gözümü çarpan re4 remake, a plague tale requem, nfs unbound zaten zamanın getirisi 11 yıllık konsol. Ama almayı düşünün arkadaşın içi şu yönden rahat olsun fifa vb 2026 ya kadar çıkar. 1687692627 4...
  20. flitttermice

PS3 Super Slim i satıp xbox one x almak

bahsettiğim xbox one'dı hocam arkadaşa karşılık olarak. Hocam yıllardır konsol kırıp satıyorum konsol koleksiyonum var zaten evde ps1'den ps3'e psp dahil x360'dan, one'a öyle bir fiyat edecek konsol değil asla ps3 ler x360lar one ile ps4'ün fiyatı öyle olmalı diyeyim şu devirde max edeceği ps3...
Top Bottom