Arama sonuçları: *

• Users: freygasm
  • In Xbox
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. freygasm

Xbox servisine ürün nasıl gönderilecek?

Kargo kodu size özel oluşturuluyor, ad soyad da üzerinde yazıyor. Kod ile göndermeniz yeterli anlarlar. Hollandaya corsaire az ürün yollamadım. Düşündüğünüz kadar karışık değil.
  2. freygasm

Xbox servisine ürün nasıl gönderilecek?

Ydye gidecekse sana konşimento vs vermeleri gerek. Eğer tr içindeyse upsi arayıp eve çağır kuryeyi öyle teslim et veya şubeye gidip kodla teslim et.
  3. freygasm

Amazon Almanya'dan Alınan Xbox Controller'ın Garantisi Tr'de Geçiyor Mu?

Microsofttan geri dönüş gelcek sonra verilcek kodlar vs.
  4. freygasm

Amazon Almanya'dan Alınan Xbox Controller'ın Garantisi Tr'de Geçiyor Mu?

Evet geçerli. Bir sorun yaşanmıyor. Gönderen çok kişi gördüm, hatta genelde direkt yenisini gönderiyor microsoft.
  5. freygasm

Aynı evde Xbox - PC Çapraz platform oyun oynamak

Evet 2nizde kullanabilirsiniz. Legal değil ama haberiniz olsun, sistem açığı.
  6. freygasm

Aynı evde Xbox - PC Çapraz platform oyun oynamak

Farklı bir hesap daha açın, xboxa kendi hesabınızı girin, microsoft storea da kendi hesabınızı girin, xbox gamepass uygulamasına da yeni açtığınız hesabı girin. Yapamazsanız yardımcı olurum. Eşinize vereceğiniz gamepassli hesap xboxta, yine aynı hesap microsoft storea da girin. PCdeki...
  7. freygasm

Xbox 9. Nesil kol ile pilleri sarj edebiliyor muyuz ?

O versiyon farklı diye biliyorum. Bataryalı donglelı versiyonu var ama 700tl falan oynuyor pilli ile arasında.
  8. freygasm

Starfield Balonu Patladı

Optimizasyon var mı kötü olsun. Cyberpunkta da insanlar neden hypelanıyor diye merak etmiştim fena patlamıştı, starfielddan da aynısını bekliyordum oldu. 2023 içinde çıkan o kadar sağlam oyun varken starfielda 120gb alan bile ayırmam. (6tb alanım var)
  9. freygasm

Starfield Balonu Patladı

İmzamdaki sistem 50-60fps zor veriyor oyun da bana bunun yanında cartoon network grafiği sunuyor. 5dk katlanamadım 120gb indirirken harcadığım zamana üzüldüm.
  10. freygasm

Xbox 9. nesil game pad mi dualsense mi

Competitive oyunlar oynadığımda kapatıyorum, aimi çok bozuyor. Ama yarış-platform oyunlarında güzel.
  11. freygasm

Normalde kablosuz kullanımda titreşim olmuyor deniyordu ama titreşim oluyor. Ben de tp link ub500 ile kullanıyorum.
  12. freygasm

Kesinlikle 9. Nesil. Dualsenseten geçtim ben çok fazla bağlantı hatası yaşıyordum. 3. Parti yazılımlarla kullanabiliyordum. 9. Nesil direkt tak çalıştır.
  13. freygasm

Xbox Gamepass ortak kullansam sıkıntı olurmu?

Anydesk ile bağlanıp giriş yap, şifren onda olmadığı sürece bi sıkıntı olmaz veya en kötü temiz bi maile geçirebiliyorsan öyle dene.
  14. freygasm

Xbox 360 yere düşmesi sonrasında yavaş çalışma ve donma sorunu

harddisk kaynakldıır muhtemelen, fiziksel hasara karşı dayanıksız oluyor
  15. freygasm

XBOX GAME PASS DİSCORD NİTRO KAMPANYASI BİTMİŞTİR !!!

vpn ile kullanabiliyorsun diye biliyorum
Top Bottom