Arama sonuçları: *

• Users: gallax420
  • In Xbox
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. G

XBOX Live'da Oturumunuzu Açamadık hatası

lan bende bu yüzden gittim hindistanlı bi abiden yapmaya çalışıyordum yorumlar yeni olunca demek ki herkeste gitmiş vay
  2. G

Xbox Series S pikselleşme sorunu

rdr 2 güncel bir oyun değil one s optimizesiyle oynuyorsun rockstar güncellemiyor oyunu next gen e ben de aynı şeyi yaşadım yapılabilecek bir şey var mı bilmiyorum ama durum böyle malesef
  3. G

Xbox Series S almayı planlıyorum..

her oyun için geçerli değil ama var yine de bazı büyük oyunlar için internetten bak
  4. G

ben dying light 2 oynarken pixelleri sayıyordum bir kaç oyunda da yaşadım grafiksel olarak çok downgrade yapılan oyunlar var yani konsolu alıp sen gör ben satalı baya oluyor şimdi hatırlamıyorum ama temiz grafikleri yoktu
  5. G

2023 te series s kullanmış biri olarak iyi konsol olmadığını düşünüyorum hala iyi ki de satmışım pc aldım tabi ki bu pc isteme sebebimde var ama konsolun kendisi hiç güçlü değil ps5 ya da series x alın series s arafta kalmış bir konsol iyi yanları var ama kötü yanları daha fazla bence
  6. G

playstation etkinliği xbox etkinliğine göre çok altta kalmadı mı sizce ?

Playstation çıkarmasından mı bahsediyorsunuz herkese hitap etmeleri güzel bir şey bence playstationun da oyunlarını uzun yıllar olmadan pc ye çıkarmalı
  7. G

playstation etkinliği xbox etkinliğine göre çok altta kalmadı mı sizce ?

xbox önümüzdeki yıllarda çıkaracağı oyunlar tabi bana göre hepsi olmasada playstationa göre çok daha iyi geldi sizce nasıldı etkinlik
  8. G

NVIDİA 3 AYLIK GAMEPASS ALMA

Bu kodu kullanman için vpn uygulaması ile microsoft hesabı açıp ordan girmen lazım sonra xbox uygulamasına girince kod yerinden yazabilirsin o zaman oluyor
  9. G

xbox gamepass 3 aylık kodu alma adımları

Adminleri etiketleyin silsin gözümden kaçmış kusuruma bakmayın
  10. G

1717584334 yükselt diyince böyle gözüküyor şuan 1717584381 ama bu 1 aylık yükseltme mi 3 aylık mı onu bilmiyorum
  11. G

pc gamepass yazıyor ben de sanırsam hayır gibi 1717583826 ama bilmiyorum tabi ki denemek lazım
  12. G

özür dilerim bilgim yoktu eğer düzgün bir yer varsa açtığım konuyu silebilir bir admin 1717583363 ben sadece yaptıktan sonra faydam dokunsun diye yazdım
  13. G

adım 1- cyberghost vpn yükleyin orda hesap açın hesabı onaylayın kullanın adım 2- almanyaya bağlanın adım 3-bağlandıktan sonra nvidia experince dan yeni bir nvidia hesabı açın açıktan sonra orda kodlar kısmında kod gelicek adım 4- kodu kullanmanız için yeni bir microsoft hesabı açmanız lazım...
  14. G

XBOX SERİES S ALINIR MI ?

hayır değmez 2. el almayacaksan 1705071572 bana kalırsa 2. elde değmez ama
  15. G

bu xbox series s sizce alınır mı son ürün kalmış?

teşhir olsun olmasın series s alınmaz
  16. G

xbox series s hakkında yardım

+ 900p olacağını pek düşünmüyorum 800-900p arası olur alınacaksa para kıyılıp series x veya ps5 en mantıklısı
  17. G

GAMEPASS OCAK AYI OYUNLARI AÇIKLANDI

Baya güzel geçen ay da gelen oyunlar iyidi böyle devam etsinler 3 yıllık gamepass meyvelerini yiyorum 🤝✍️
  18. G

Konsol Savaşları Bitti Kazanan PlayStation "Xbox 3. Parti Yayıncı Oluyor"

Çünkü çok karışık oluyor bi baktım 30 40 sayfada kalmışım şuan sayfa 65 ☠️
  19. G

Konsol Savaşları Bitti Kazanan PlayStation "Xbox 3. Parti Yayıncı Oluyor"

Yeni haber konuları yeni başlık altında aç yorumlarda görmeyelim haberleri 1702639710 Bakmak yoruyo böyle
  20. G

Yeni bilgisayar almak yerine Xbox series s alsam mantıklı olur mu

Mantıklı olmaz series s satmış biri olarak diyorum konsol ben oynadığımda dying light 2 yi örnek vereyim performans modunda pixel pixeldi bazı oyunlar next gen update yemediğinden 30 fps sabitti rdr 2 gibi konsolun donanımsal olarak geleceği vaadetmiyor ya series x ya da ps5 almak lazım konsol...
Top Bottom