Arama sonuçları: *

1. O

Xbox series x vs Ps 5

Ya Xbox tercih ederdim ben hem oyun oynamak istediğin zaman 1 aylık gamepass alır birsuru oyunda oynarsın
  2. O

Ea play steam mi xbox tan almak mı mantıklı

yani oynanır bilgisayardan dimi ozaman xbox daha mantıklı ve aradaki fiyat farkı neden öyle aynı şey sonuçta
  3. O

Ea play steam mi xbox tan almak mı mantıklı

xboxta 65 tl sanırım steamde 170 ama aklıma takılan soru var 65tl sadece konsollar içinmi geçerli yoksa pc dekiler oynayabiliyormu eğer oynanıyorsa xbox tan mı almak daha iyi olur
  4. O

RTX 3060 Max-P fiyatına 2K 144Hz + Xbox SX + MX330lu laptop alınır mı ?

Xbox tabii ki çünkü gamepasste birsürü oyun var ve canın e Spor oyunları çekerse mx330 lu PC de işini görür o yüzden her türlü Xbox lı şecenek daha mantıklı
  5. O

Xbox Game Pass Kullananlar

Gamepass ultimate üyeliği almayı düşünüyorum ama sadece PC için kullancam konsol yok öyle oluyormu çünkü gamepass ultimate 1senelik üyelik 235tl diye duydum uyguna geliyor yani bilen yazabilirmi
  6. O

Xbox one s mi, PS4 mü?

PS nin özel oyunlarına para verebilceksen PS4 al yoksa Xbox al zaten gamepass baya iyi ve isteğin az çok belli PS4 istiyorsun eğer paranda varsa oyun alabilcek ps4al
  7. O

Xbox gamepass PC kullananlar

Peki teşekkürler
  8. O

1ay mı çok az her ay bittiğinde yenilemekle uğraşıcam,sağolasın
  9. O

İstediğim kadar derken mesela 1senelik veya 6aylık üyelik varmı
  10. O

Gamepass pc üyeliği en fazla kaç aylık alınabiliyor internetten baktım fakat bilgi bulamadım
Top Bottom