Arama sonuçları: *

• Users: priwchu
  • In Xbox
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. priwchu

Xbox İçin Ekipmanlar Nasıl

warlock galiba kronik sorunluydu.
  2. priwchu

Çeki̇li̇ş İhalesi̇nden Xbox Seri̇es X Almak ?

Hocam kesin olarak almanyadan olanı alıcagım.bazı yerlerde hatta almanyadan alınınca 2 yıl garanti verildiği söyleniyor. Aklımdaki tek soru gümrükte kontrol amaclı açılmış olmasi.bir zarar görmemiştir dimi konsol?
  3. priwchu

Hocam sonuçta oda avrupa ülkesi değil mi?
  4. priwchu

Hemen gidip yarın alıyorum hocam.garantide herhangi bir sıkıntı yaşamam öyle değil mi? Ayrıca birde bazıları almanyadan alınan ürünlerin 2 yıl garantisi oluyor diyorlar. Doğrumu? 1650737332 Hocam ayrıca birtane daha ilan buldum. Fiyatıda 200 tl daha ucuz. Sıfır kapalı kutu bu hiç açılmamış...
  5. priwchu

Hocam deneyimli birine benziyorsunuz. bir şey sorucam. Almanya media marktan alınma xbox series s var.cihaz hiç açılmamış. Sadece kutusu gümrükte kontrol amacıyla açılmış. Alayım mı? 1650735962 Faturasıda var.
  6. priwchu

Hocam letgoda valla
  7. priwchu

Arkadaşlar sıfır garantili kutulu faturalı kapalı kutu ürün.çekiliş ihalesinden alınmış. Sizce alınır mı? Çekiliş ıhalesi nedir?
  8. priwchu

Almanyadan Xbox Seri̇es S Almak

Yani bir sorun olursa konsol öylece elimde mi kalıcak?garanti kabul etmiycek mi?
  9. priwchu

O şekilde kabul görür mü hocam? Sizce 1 ciyi mi alayım 2 ciyi mi?
  10. priwchu

Hocam alıyorum o zaman. 1650725897 Hocam bu olayı anlatırmısınız?
  11. priwchu

Yani garantiye yolladığım zaman sorun çıkmaz dimi?çünkü hiç belge yok öylece xbox ı alıcam.
  12. priwchu

Nasıl yani hocam?cahilimde bu konularda biraz.
  13. priwchu

Hocam 2 ciyi alırsam abisi 6 ay sonra yurtdışından buraya gelicek.o zaman faturayı alıcam. Sizce alınır mı?
  14. priwchu

Arkadaşlar 2 tane ilan buldum. İkisindede 5000 bin tl ye anlaştık. 1.almanya media marttan almış.cihaz hiç açılmamış fakat kontrol amaçlı gümrükte kutu açılmış. Fatura var 2.almanyada adam televizyon alınca yanında vermişler. Ods tr deki kardeşine yollamış. Oda satıyor.kutu vs.hiç açılmamış...
  15. priwchu

ALMANYADAN MEDİA MARKT XBOX ALMAK

Arkadaşlar bir ikinci el sitede buldum. Adamda fatura falanda var.kutu sıfır. 5100 liraya anlaştık. Alınır mı?alırsam garanti durumune olur?
  16. priwchu

Yurt Dışından alınan Series S garantisi nasıl işler?

Hocam 2.el bir sitede sıfır açılmamış kutu almanyadan alınmış xbox series s buldum güzel bir fiyata.almak istiyorum.acaba garanti durumları ne olur ?mesela arıza yaptı,ups gine evimden alıp tamir edilecek mi?olursa kaç yıl garantisi olur?
  17. priwchu

Xbox series s almayandan almak

Hocam almanya yazıcaktım.hocam şimdi diyelim ki xbox da bir sorun çıktı. Gine ups ile aynı şekilde evimden alıp işlem yapıyorlar öyle değil mi?
  18. priwchu

Xbox series s almayandan almak

Arkadaşlar ikinci el olarak alıcam. Sıfır kutulu. Hediye gelmiş.şimdi alırsam garanti durumu ne olur acaba?
  19. priwchu

xbox garantiye yollama süreci

Onlar mı evi gelip alıcaklar benmi teslim edicem?
  20. priwchu

xbox garantiye yollama süreci

peki bu süreci nasıl başlatıcam?
Top Bottom