Arama sonuçları: *

• Users: timssy
  • In Xbox
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. timssy

Xbox series s alınır mı?

Tamam ağlama ps fanboyu seni. Kafanı ps' ten kaldır az dışarı çık beynine oksijen gitsin.
  2. timssy

Xbox series s alınır mı?

Ya sen okuduğunu anlamıyorsun ya da sıkıntılısın. Kardeşim benim bilgisayar sadece oyun oynamak için geliştirilen bir ürün değil sen ps5' e o parayı vereceksin ve sadece oyun oynayabileceksin. Anladın mı aradaki farkı :d Sen önce ikisinin arasındaki farkı öğren sonra deluxe paketinle istediğini...
  3. timssy

Xbox series s alınır mı?

Sana argüman mı beğendireceğim ? Bana göre saçma sana göre değil :d
  4. timssy

Xbox series s alınır mı?

Benim bahsettiğim 2 kişi değil ya hocam hesaplar makul fiyatlarda oluyor öyle söyleyeyim. Ben bugün yeni çıkan 5 oyun alsam bana maliyeti 6-7k yapıyor kimse kusura bakmasın durum bu :d
  5. timssy

Xbox series s alınır mı?

Offline oyunlara neden o kadar para vereyim? Yeni bir oyun çıkıyor örneğin 2.000 TL verebilecek durum olmasına rağmen vermem. Bir oyuna 2.000 TL verilmez. Paşalar gibi alırım ortak bir hesap oynar bakarım keyfime. PS' te böyle bir durum yok. Korsana falanda ihtiyaç yok.
  6. timssy

Xbox series s alınır mı?

Bence konsol almak mantıklı değil şu devirde oyun fiyatlarıda ortada örneğin ps5 aldığınızı varsayalım. fiyatlar: https://store.playstation.com/tr-tr/product/EP9000-PPSA08338_00-MARVELSPIDERMAN2 https://store.playstation.com/tr-tr/concept/10002100...
  7. timssy

Xbox one s mi Xbox series s mi

Konsoldaki 30 fps tabii ki göze batıyor. Oyun oynatır ama ne kadar tatmin eder orası soru işareti. Örneğin ben rdr 2’ yi one s ile oynayıp bitirdim. Konsol rdr 2’ de 3-4 saat sonunda bir tık ısınıyordu ve özellikle kalabalık yerlerde fps acayip düşüyordu. Dolayısıyla can sıkıcı durumlar. Tavsiye...
  8. timssy

Xbox one s mi Xbox series s mi

One s kullanmış biri olarak şunları söyleyebilirim. One s ile oyunları 30fps oynarsın. Oyunlarda ara ara kalite düşüklüğü vs olur bu dediklerim tüm oyunlarda olmaz ama olur. Bu yüzden one s veya ps4 vs. bana göre alınmaz. Bütçenizi artırıp series s alın naçizane tavsiyemdir.
  9. timssy

Xbox ss mi ps4'mü hangisi tercih edilmeli

İlla konsol alınacaksa series s veya ps5 alınmalı.
  10. timssy

Bunlar pc' de var zaten.
  11. timssy

Açıkcası oyun fiyatları malumken konsol almak bana aşırı saçma geliyor tabi tercih yinede sizin.
  12. timssy

Xbox one 2022de alınır mı?

alınmaz hatta direkt konsol alınmaz. 1080p için ortalam bir pc bile toplasan çok daha fazla işini görür.
Top Bottom