Arama sonuçları: *

• Users: yahyabatu
  • In Xbox
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Y

Xbox Series S'im ucuza mı gitti?

7 ye gelip elden alayim istanbuldaysan 😊
  2. Y

2650tl ye xbox one s aldim h.o alirim

rica ederim merak ettiğiniz bir şey varsa başka sorabilirsiniz baya baya kurcalamıştım her şeyini çünkü :d
  3. Y

2650tl ye xbox one s aldim h.o alirim

warzone çok rahat oynanmıyor çoğu ayar kapalı one s de o yüzden texture lar çok kötü 3 ay one s te oynadım series s e geçtim ondan sonra arada dünyalar kadar fark var
  4. Y

Xbox series x için aldığım kulaklık nasıl ?

hs35 çok kötü ama bunu bilmiyorum iyiye benziyor aslında
  5. Y

Xbox geforce now oyun oynamak

Artık LoL tarzi oyunlara destek geldi sadece
  6. Y

Şuan deneme surecindeyim o yüzden sadece böyle bir şey olduğunu söylemek istedim bir kaç oyunda daha test edip büyük çaplı bir rehber yapicam
  7. Y

Merhaba elimde boşta olan bir Xbox one s vardı basta kırıp Windows kurmayı denedim fakat olmadı şimdi aklıma geldi ve tarayıcı uzerinden geforce now a girdim şuan LoL ve Csgo da aşırı iyi FPS değerleri ve oyun kalitesinde oynama imkanı sunuyor PC almama gerek kalmadı boşuna elinde Xbox i olan...
  8. Y

Xbox One S Windows kurmak

Xbox One s in içindeki sistem zaten Windows 10 un hali hazırda tanımlanmış değişime kilitlenmiş halı bu kilidi bir şekilde kırıp standart Windows olarak kurmaya calismak ise yarar mı acaba
  9. Y

Xbox One S Windows kurmak

Evde boşta 1tb xbox one s var buna bir şekilde windows kurmak veya Windows gibi kullanmak mümkün mü
  10. Y

Xbox One S alırken neye dikkat etmeliyim ?

Ya hocam FORZA yı unut o nereden çıktı hala anlamiyorim 1641153472 Kasmiyor zaten FORZA ne kasmasi ne alaka? 1641153524 Hayatında Xbox kullanmamis burda tatava yapıyor senin düşündüğün gibi PC deki FPS le burdaki aynı olmuyor PC de 30 FPS oyun oynamak işkence fakat bunlarda 30 FPS oyun oynamak...
  11. Y

60 FPS oynatiyormus siz 30 da takılı kaldınız ama
  12. Y

Gece gece aç bak oyun ayrıntılarını gor bana inanmadigin bariz
  13. Y

Ne forzası hocam siz başka bir şey anlatıyorsunuz 1641152954 Warzone dan bahsediyoruz
  14. Y

Şuan elinde var ise bir açıp bak istersen Benchmark yalan söyleyecek hali yokya
  15. Y

ONE S için güncelleme aldı 120 FPS e kadar bilgin olsun ona rağmen 80 FPS oynatiyor stabil
  16. Y

FORZA 5 aşırı rahat oynatıyor 32 ekran da oynuyorum 0 kasma donma
  17. Y

Sırf warzone oynamak için almıştım çünkü warzone oynaticak en rahat PC 10k nerdeyse bende bunu aldım onun yerine
  18. Y

Bende 1900 e aldım sarı siteden 1tb çift kol sorunsuz kullanıyorum aylardır
  19. Y

Xbox one s modeline ssd

Merhaba Xbox one S'e eski bilgisayarımdan kalan SSD yi takmam mumkunmudur acaba
Geri