Arama sonuçları: *

• Users: yesososo
  • In Xbox
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Y

Xboxda ps4 kontrolcüsü çalıştırmak mümkünmü

hayır.
  2. Y

Xbox One neden tercih edilmiyor?

işte nedenini soruyorum hocam. niye eskidi deniliyor? 2015de de alınmıyordu yani bu cihaz nedeni nedir? 1651908243 Elimde mat kasa PS4 var. Onunla aynı performansı vermez mi?
  3. Y

PS3 fat ve PS3 slim arasında böyle bir olay oldu mu? Olmadıysa diskli oyunlardan devam etmek mantıklı değil mi?
  4. Y

Peki dediğim olayı yapsam nasıl olur? Mesela RDR2'yi 2000 liraya oynamak çok cezbedici değil mi?
  5. Y

Günümüzde hemen hemen PS3 fiyatına Xbox One satılıyor. Tahmin ediyorum ki bir günde satılan PS3 sayısı Xbo'nın çok daha fazlasıdır. Günümüzde 1500-2000 liraya Xbox One satın alıp, Game Pass ile FIFA 21 / 22 veya NBA 2K22 oynamak çok mantıklı değil mi?
  6. Y

xbox series x-s almak mı pc den devam etmek mi ?

kesinlikle series x al. açıklama yapmıyorum bir çok konuda series x geçecektir. alıp kullandığın zaman anlayacaksın nedenini.
  7. Y

XBOX Series S almayı düşünüyorum

Hocam ben olsam alırdım.
  8. Y

Xbox One S Tecrübesi Olanlar Lütfen Yazsın

geçenlerde gta5'de kastığını söyleyen birisi vardı. cyberpunk konusunda çok fazla bir beklentin olmasın :) Ama yine de güzel bir konsol ve alınır.
  9. Y

cyberpunk için mi soruyorsun yoksa genel olarak mı? sony ps4 fat ve slim'lerde cyberpunk'ı tavsiye etmiyormuş. ps4 ve xbo eşit sayılabilen konsollar.
  10. Y

alınır.
Top Bottom