Arama sonuçları: *

1. Y

Kutudan ayıplı çıkan ürünün iadesi olur mu?

İşin tuhafı böyle bir olayla karşılaşacağımı tahmin etmiştim müşteri hizmetlerindeki arkadaş bir sorun olursa her türlü yardımcı olacağız içiniz rahat olsun demişti gel de uğraş şimdi yenisini isteyip satsam mı THH mi beklesem hiçbiri gelmiyor içimden bu arada mağazanın ismi “teknodeposu” mesai...
  2. Y

Aynen kargocu da abi seni bekliyorum işim gücüm yok varsa çayını kahveni de içerim dedi de benim vaktim yoktu :D
  3. Y

Günaydın herkese yaklaşık 10 gün önce N11 üzerinden Xbox Series S aldım ithalatçı garantili şekilde kutudan ayıplı çıktı fakat ben bu konsolu acaba çalışıyor mu diye bir kez kurdum daha sonra sıfırlayıp kutusuna kaldırdım iade işlemlerini başlattım bugün iademi reddetmişler açıklamaya ürün zarar...
  4. Y

Xbox gamepad için bu piller uyumlu olur mu

herhangi bir soru olmaz değil mi alsam
  5. Y

garantisi bitmiş xbox series s alınır mı

sorun olmaz fiber internetim var x bütçeyi aşıyor maalesef çok pahalı
  6. Y

garantili buldum 4700 liraya pazarlık yapıyorum en fazla kaç verilir temiz cihaz tek kollu bütçe kısıtlı biraz
  7. Y

valla bilmiyorum dolapta ilan gördüm garantisi yeni bitti yazmış açıklamaya biri
  8. Y

ya bir de hiç konsolum olmadı ama bunu övüyorlar alsam mı almasam mı beğenmezsem satamam elimde kalır korkusu var ne yapacağımı bilemedim
  9. Y

soru başlıkta arkadaşlar bu arada fiyat 4700 ikinci el
Top Bottom