Arama sonuçları: *

1. Ahmet Sevinç

Nintendo Switch Alınır mı

Hangi oyunları oynamak istediğin önemli mesela steam çoğu pc oyununu desteklerken nintendo ise kendi özel oyunlarını barındırıyor seçim senin Nintendonun yeni modeli cıkçak falan diyorlardı istersen bekle
  2. Ahmet Sevinç

Nintendo Swich Vs ps5 vs Xbox vs Steam deck

hocam özel oyun istiyorsanız ps5 alın istemiyorsanız upgrade yapın ama bana soracak olursanız o kadar gerek yok gibi upgrade e
  3. Ahmet Sevinç

Steam deck alınır mı

hocam eğer hiç masa başı oynamak hiç istemiyorsanız alınır ama arada bir oradanda takılırım yeni oyun takıntım olmaz diyorsanız ps vita alın bence
  4. Ahmet Sevinç

Sup oyun konsolu alınır mı?

hocam sanki askere telefon götürmüş gibi 😂 bende 70tl ye tetris makinası alırım artık
  5. Ahmet Sevinç

Önermiyorar be aga valla kaliteli bir şeyde yol okulda asosyal olduğumdan dolayı canım sıkılıyordu 😥 1676840120 hocam birde şu modeller nasıl en imkansız alınması...
  6. Ahmet Sevinç

hocam 2. elde 300tl bandındaki psp ler ölüler iyi olanlar anca 1000tl ye falan çıkıyor bittboy da 800tl olmadı bütçeyi 400 yaparımda 300 de çoktu
  7. Ahmet Sevinç

300tl ille her zaman 0 dan mı başlamam lazım player 1 falan yazıyordu
  8. Ahmet Sevinç

Arkadaşlar merhaba beni okulda yaklaşık 2 saat idare etmelik bir şey midir bu 400 600 oyunlu modelleri var ama bir kısmının kopya olduğunu biliyorum buna rağmen razıyım güzel mıdır? Birde bir inceleme save falan yok demişti mesela Mario oynasan konsolu kapatınca o save gidiyor demişti doğru mudur ?
  9. Ahmet Sevinç

Nintendo Switch için Taşıma çantası önerisi

https://www.amazon.com.tr/dp/B07R4LQ6HS/ref=asc_df_B07R4LQ6HS1633822380000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B07R4LQ6HS&linkCode=asn https://www.akakce.com/nintendo-aksesuarlari/en-ucuz-nintendo-switch-canta-siyah-korumali-fiyati,706885241.html bu iki modeli bulabildim
Top Bottom