Arama sonuçları: *

1. CatAshi

pc yanına switch alınır mı

İleride 3070 e geçmeyi düşünüyorsanız işlemcinizi biraz daha güçlü seçin 3070 i 7-9 arasında satabilirsiniz değer mi sorusu ise 4070 i ne zaman alacağınıza bağlı değişir ama biraz dişinizi sıkıp daha hızlı 4070 alabilirsiniz ve ya 3070 den sonra da geçebilirsiniz ama 2k oynamayacaksanız 3070...
  2. CatAshi

Ekran kartını 3.5 - 4 arasında satıyor lar genelde senin kart baya temiz gibi ekran kartını satmaktan bahsettiğiniz için soruyorum upgrade yapmama kararından vaz mı geçiniz? 1682858148 Upgrade Yaparak Sistemini iyileştiririse pcde de oynayabilir emulator ile
  3. CatAshi

Switch kırılabilir korsana karşı fln da demicem hiç nintendo konusunda cidden fazla pahalı
  4. CatAshi

Xbox almandan bahsetmedim ztn xbox alman tamamen saçma olur pc ztn yeterli 8k civarı aslında ne yapacağın sana kalmış ama nintendo bence gereksiz
  5. CatAshi

Xbox ile aynı fiyata olması daha güçsüz ve drift olma ihtimalinin aşırı yüksek olması bide lite okduğu için yeni joycon takamazsın gerçi drift olursa direk gamepad alman daha iyi olur diye düşünüyorum orası ayrı 1682857513 Hmm bütçe ne kadar bu arada ve telefonunun modeli belki telefon fln alman...
  6. CatAshi

Ekran kartını satıp 3070 alabilirsin tabii 2. El ama yine de upgrade yapmanı öneririm bence ppsspp yi tel e indirip gow oynamak da iyi oluryani illa portable olsun istiyosan
Top Bottom