Arama sonuçları: *

1. OnTheRoonKilled

nintendo switch alınır mı

Zaten el konsollarının olayı bilgisayardan uzaklarda bile olsanız size oyun deneyimi sunabilmekten oluşuyor. :D Bilgisayarda oynanan oyun ile bıunda oynanan oyunlar aynı zevki de vermez ayrıca.
  2. OnTheRoonKilled

nintendo switch alınır mı

Amaca göre değişir. Eğer mario tutkunuysan alınır. Eğer elinde oyun oynamayı seviyorsan alınır. Oyunları sana hitap ediyorsa alınır. Örnek olarak ben Diablo serisini sevdiğimden ve bir el konsolu istediğimden dolayı almayı düşünüyorum.
  3. OnTheRoonKilled

Steam Deck Hakkında...

Gel seni bir alnından öpeyim.
  4. OnTheRoonKilled

Steam Deck Hakkında...

Sektörde uzun süre olmanız beni ilgilendirmiyor maalesef. Benim de size bir cevap vermem doğru olmaz çünkü artık verecek cevap bulamıyorum maalesef. İnşallah gelip evet haklı çıktın dedirtebilirsin bana dört gözle bekliyorum o zamanı. Ayrıca kendi kurallarınıza karşı gelip üyelere kurallara...
  5. OnTheRoonKilled

Steam Deck Hakkında...

Nintendo Switch'te 6.2" ekranda 720p görüntü çamur gibi değil de steam deck'te 7" 720p'mi çamur? Anlıyorum.
  6. OnTheRoonKilled

Steam Deck Hakkında...

Cümlelere "fazlaca komik" ve "saçmalık" diye başlamadım ki bu konuda sizin videonuzda bahsettiklerinizde bana komik ve saçma gelenleri belirttim ki seviyeli tartışma derken hakaret vb olaylar olmadan kendi fikirlerimizi belirterek alacakların da aklında bir fikir oluşması. Ancak tehtitvari...
  7. OnTheRoonKilled

Steam Deck Hakkında...

Heee anladıım. El konsolunun ana amacı zaten taşınabilir halde olmasına rağmen günümüzde olan bir çok oyunu oynatabilmesi. AAA oyunları oynatabilmesi değil. Düzgün optimizasyonlar ile AAA oyunları rahatlıkla oynatabilir ancak bunun yapılıp yapılmayacağı muamma. AMA şimdi bakarsak koca valve...
  8. OnTheRoonKilled

Steam Deck Hakkında...

Bunun için ise füzgün optime edilmesi gerekir. Daha ne olduğu belli olmayan bir konsolda yüksek seviye oyunların test edilmesinin istenilmesi? Çok değişik bence. PS4'e optimize edilmiş RDR2'yi PS3'te test edelim gibi geliyor bu.
  9. OnTheRoonKilled

Steam Deck Hakkında...

Eğer ki steam deck için bir dğüzenleme yapılırsa açar açmaz değil ancak cp2077'yi ps4'ün bile yerlerde sürünerek oynattığını düşünürsek eğer anında böyle bir beklentiye girmek hani nerede test ben göremiyom demek yanlış. Eğer optimizasyonu varsa açmak zorunda ancak bu ürünün ne olduğu belli...
  10. OnTheRoonKilled

Steam Deck Hakkında...

Vallaha 30fps config ayarlayıp 1080p'ye geçiyom yine 30fps. Ben oynayamıyorum daha gariban steam deck nasıl oynatsın. :D Gelecek olduğunu varsayalım. Gelmese bile sırf "Para İsrafı" diyerek saçma şeyler sunulması yanlış bence.
  11. OnTheRoonKilled

Steam Deck Hakkında...

Tamam da arkadaşım daha orta seviye denilebilecek sistemler bu oyunları ancak oynatabiliyor minik bir el konsolunun bunları oynatması saçmalıktan ibaret. Daha elimde olan 960 ile RDR2 oynayamıyorum ben bu gariban nasıl oynatsın düzgün bir şekilde optimize edilmeden bir şey yapılmadan.
  12. OnTheRoonKilled

Steam Deck Hakkında...

Uzun süreden beri el konsolu almak istiyorum elimin altında belli başlı seçenekler var şimdi ise Steam Deck duyruldu ve güzele de benzediğinden dolayı dikkatimi çekti. Amma velakin az önce karşıma @Abdullah Hacıgül'ün "Para İsrafı" adı altında yayınladığı video geldi. Neden para israfı olduğu...
Geri