Arama sonuçları: *

1. C

sizce nintendo switch alınır mı?

Evet 1608986052 https://www.nintendo.com/switch/online-service/pricing/
  2. C

Nintendo Switch’de de online oynamak için para vermen gerekiyor
  3. C

Zelda BOTW grafikleri güzeldi Fortnite Grafikleri çok kötüydü Apex oynamadım tahminimce o da berbattır
  4. C

Bende vardı eskiden sonra ikinci elden 3000 liraya sattım. Resmen bebek aleti çok sıkıcı bebeklere yönelik oyunlar var uzak dur bence
  5. C

Hesap sattıktan sonra geri almak suç mudur?

Kanıtlayamaz ki hiçbir şekilde herhalde ama yine de etik değil yapmam arkadaşım beleş para falan diyor da
  6. C

Arkadaşım yapsana falan diyor bugün satacam çünkü suç değil falan diyor ondan sordum ben yapmayı düşünmüyorum yapılan bir şeymiş çünkü
  7. C

Yapacağımdan değil ki merak ettim ben yapmam öyle iş
  8. C

Nintendo Hesabı satıp parayı aldıktan sonra Nintendoyu arayıp hesabım hacklendi hesabı geri verin deyip geri almak suç mu?
  9. C

Nintendo Switch kaça satılmalı?

saat tam olarak 11:11 ama sen bunu gorunce herhalde ya 11:12 yada 11:13 olur 1600762361 Ama oyle bir sey beklesem sacma olmaz mi? Tamam pahaliya sattim diyelim ama mantiken o zaman benim alacagim anakarta da zam gelecek hic birsey degismemis olacak
  10. C

Alici buldum zaten adam 2900 e alcam bugun diyor vazgecsem mi satmaktan 2900 e onu bilemedim 2 aydir duruyor 3000 liraya ilanda bugun alici cikti ancak
  11. C

Bana da para lazim anakart alcam :ROFLMAO: o bethesda aliyorsa bende anakart aliyorum
  12. C

Bu nasıl bi kafadır :D o zaman microsoft da çok zengin firma herkese beleş gamepass dağıtsın nasıl olsa koymaz onlara
  13. C

Bende ıstıyorum pahalı satmak ama 2 aydır 3000 e gitmiyor zaten şimdi 3500 zorlasam ne olur acaba ama 2900 az sanki hiç bilemedim ne yapsam
  14. C

Bır de konsol kırılabilir model ya kimsenin umrunda değil oyunlar herkes kırmak için alıyor korsan yapcaklar
  15. C

2018 de 1900 e almıştım ama dolar azdı
  16. C

Ederi 4000 zaten ama kimse almaz. Neyse her turlu kar zaten dolar dusukken konsolu 1900 e almıstım
  17. C

3000 koydum zaten ama adam 2900 olsa olur mu dedim bence 2 aydır satamıyorum diye tamam dedim
  18. C

Letgoya biraz baktım çoğu kişi 3500 e falan satyıor. Ben 128 GB Micro SD kartı ve 10 tane çok pahalı oyunlu ve kırılabilir model olan Switchimi bugun 2900 e satacağım sizce kotu fiyata mı satıyorum? Sizce rica etsem biraz letgoya bakıp yorumlarınızı yazar mısınız?
Top Bottom