Arama sonuçları: *

1. ŞahinBaşaran

Cayma Hakkı Kaldırılıyor

Şu anda benzer bir şey yaşıyorum ve mağdurum
  2. ŞahinBaşaran

Cayma Hakkı Kaldırılıyor

Ben kazak aldım satıcı kargoya vermiyor trendyol bana 25tl teklif ediyor burda benim ne suçum var?
  3. ŞahinBaşaran

Cayma Hakkı Kaldırılıyor

Başıma benzer bir olay geldi Trendyol'dan çok alışveriş yaptığım için otamatik elite üyesi olmuşum 75tl üzeri kargo bedava kazak aldım 45tl'ye satıcı kazağı göndermedi mağaza kapanmış bana 25tl teklif ediyor trendyol burada benim ne suçum varki hemde mağdurum
  4. ŞahinBaşaran

Cayma Hakkı Kaldırılıyor

Harbi aga çok kötü oldu bu
  5. ŞahinBaşaran

Cayma Hakkı Kaldırılıyor

Trendyol'dan kazak aldım 45tl kazağı satan mağaza ürünü kargoya vermiyor mağaza'da kapanmış trendyol bana 25tl iade teklif ediyor burada benim ne suçum var?
  6. ŞahinBaşaran

Cayma Hakkı Kaldırılıyor

Bir kötü haber daha artık iadelerde kargo parasını alıcı ödeyecekmiş
  7. ŞahinBaşaran

Aula Markası Artık Ülkemizde!

Aslında logoyu kendileri basmıyor fabrikaya bastırıyorlar üründen kutuya kadar hepsini üretici firma yapıyor siparişe veren firma ürünün özelliklerini belirtip üretici firmaya ürettiriyor paranın yarısını üretimden önce yarısınıda üretimden sonra veya teslim edildiğinde ödüyorlar bildiğim kadarıyla.
  8. ŞahinBaşaran

Evet aynısı 1636107599 Aynen kendi adları altında getirmişler ama bir tık daha ucuz
  9. ŞahinBaşaran

Denemeden bir şey diyemeyiz tam olarak ama bazı ürünleri gerçekten fiyatına göre bence iyi 1636104385 Aynen
  10. ŞahinBaşaran

Rampage philips aoc hp gamepower ve daha bir çok markanın bazı gaming ürünlerini üreten marka olan aula artık ülkemize geldi kendileri sadece markalara ürün üretmiyor kendi gaming ürünlerini de satıyorlar aslında 1 2 ay olmuş geleli ülkemize sanırım ve şu anda çoğu ürünü satışta bence fiyatları...
  11. ŞahinBaşaran

HP, HyperX'i satın aldı!

İhşallah Hyper X Eskisi Gibi Devam Eder Hp Oem Üretim Falan Yapıyor Bazı Ürünlerinde İhşallah Hyper X'i Oem Üretime Karıştırmazlar
Top Bottom