Arama sonuçları: *

1. A.Arif

🔥Zotac RTX 5000 Serisini Listeledi!🔥

O da ilerleyen zamanda belli olur şimdilik erken muhtemelen. Teşekkürler.
  2. A.Arif

5060 için fiyat tahiminin nedir hocam peki? Hazır sistemler ilk çıktığında ortalama hangi fiyatlardan çıkar.
  3. A.Arif

Sağ ol hocam.
  4. A.Arif

Bu 5060 ne zaman çıkacak? Şubat-Mart gibi 4060 sisteme geçmeyi düşünüyorum 5060'ı beklemek daha mı mantıklı olur yoksa alıp geçeyim mi? Ya da rx6600 den hangi karta geçmemi önerirsiniz?
  5. A.Arif

Bethesda'nın Yeni Indiana Jones Oyunu Metacritic'den 87 Aldı!

Mükemmel gerçekten.
  6. A.Arif

Hocam 8gb vram'den ziyade dediğiniz gibi nvdia kartlarda daha iyi çalışıyor. 2060 rx6600den bir tık daha geride olmasına rağmen birebir aynı performansı veriyor neredeyse.
  7. A.Arif

Bu nasıl bir saçmalık ya? Diğer oyunlarda maks 7-8 FPS fark atan kart bunda 50fps üstünde fark atıyor.
  8. A.Arif

Bende witcher 3'ü bundan 5 sene önce rx380 ile 720p medium da 30fps oynuyodum. O zaman nasıl oluyo bilmiyorum ama rahatsız etmiyordu gözümü. Şimdi 70-80 FPS rahatlığına alışınca 40-50 zor geliyor insana.
  9. A.Arif

Buna bir lafım olmadı zaten. Deneyip göreceğim nasıl gözüktüğünü.
  10. A.Arif

Oyun high ayarlarda 25-35 FPS veriyor hocam benim kartta. Size zahmet bi benchmark'lara bakın.
  11. A.Arif

YouTube'da testleri var hocam zaten haberim var. Low ayarlarda oyun kötü görünüyor. O yüzden fsr olmaması sinir bozuyor. Fsr ekleseler High ayarlarda'da oynarım.
  12. A.Arif

Oyun iyi hoşta fsr yok oyunda. DirectX yerine Vulkan ile çalışıyor oyun. Vulkan da İntel'in teknolojisi ve fsr teknolojisini desteklemiyor. Rx6600 kartımla Orta ayarlarda bile sabit 60fps oynayamıyorum gibi görünüyor.
Top Bottom