Arama sonuçları: *

1. COMANDANTE

Cyberpunk 2077'nin Kaynak Kodlarını Açık Artırmayla Satışa Sundular!

Herkes 10 tl verse birkaç satır kod alabiliriz bence.
  2. COMANDANTE

Türkiye'nin uzay bütçesi 38 milyon TL olarak belirlendi.

Şimdi bu paranın reklam ve sosyal medya da kullanılacağını düşünürsek evet uygun diyebiliriz.
  3. COMANDANTE

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2023’te Ay’a gideceğiz

Yanlış bilmiyorsam uzay madenciliğini japonya da bir özel şirket yapmaya kalkışmıştı ama başarılı olamamıştı. Şu anda bulamadım o verileri ama bu daha güzel bir haber değil mi bunu ilk yapan millet senden olacak. Ben uzay madenciliği yapılmasa bile bunun adımlarının atılmasını istiyorum. Çünkü...
  4. COMANDANTE

Ayın yüzeyinde istasyon kurmaları gayet mantıklı geldi. Dünya da bile ufacık yeri paylaşmayı bilmeyenler orada ilk kurduklarında daha büyük sıkıntılar olabilir. Bu mantıklı ama şöyle bir durum da var uzay madenciliğini ilk yapan biz değiliz ama bu eğitimi simulasyona çevirebiliriz ve her büyük...
  5. COMANDANTE

Mesele aya kaç kişi gitti değil aslında mesela biz 1970'lerin trendini yapıyor muyuz hayır şimdiyi yapıyoruz çünkü biz o zaman da yaşamıyoruz. Şu an bence Uzay madenciliği ve iletişim açısından sürekli uydular gönderip özel şirketler ile yarışmamız gerekiyor. Yani şahsen ben daha büyük...
  6. COMANDANTE

Umarım ki her şey yolunda gider sorunsuz olur ama şöyle bir şey de var aya giden ilk insan 1969 yılında gitti ve aradan 52 yıl geçti. Bizim aya değil uzay cisimlerine araç indirip uzay madenciliği yapmamız lazım 52 yıl öncenin trendini takip etmemeliyiz.
  7. COMANDANTE

Çin’de ses dalgalarıyla yağmur yağdırdılar

Aslında kontrol edilebilse denizlere yağan yağmuru şehirlere çekebilirler kuraklık açısından ama bu da denizlerin tuzluluk oranını artırabilir.
  8. COMANDANTE

Çin’de ses dalgalarıyla yağmur yağdırdılar

Çok suni bulutlar ile yağmur yağdırma tekniği görmüştüm de bu sefer ki biraz ilginç geldi gözüme.
  9. COMANDANTE

Sapphire, Pasif Soğutmalı RX 5700 XT Ekran Kartını Duyurdu!

Kış ayında bu konu iyi oldu forum açısından.
  10. COMANDANTE

Assassin's Creed Valhalla Sistem Gereksinimleri Açıklandı !

Bence de şu series x in hype ı biraz düşünce gamepasse koyarlar. Bütün yayıncılardan görüp görüp sıkıldıktan sonra oynarız :D
  11. COMANDANTE

Gamepasste olsa iyiydi de neyse seneye artık.
  12. COMANDANTE

Gamepasste oynanabilecek mi ?
  13. COMANDANTE

Konsollarda Gümrük Vergisini İndirim Gelmedi, Bindirime Devam Dendi!

tabii ki de muhalefetin de baştakilerden bir farkı yok aynı suyun farklı rengi .
  14. COMANDANTE

Padişahlıkla arasında ben bir fark göremiyorum valla ne derse oluyor .
  15. COMANDANTE

Sonyden daha çok kazanıyorlar bu vergilerle.
  16. COMANDANTE

perseverance yola çıktı

Bu gidişle zor gibi ama hayırlısı diyelim.
Top Bottom