Arama sonuçları: *

1. DR. BİYOLOJİ

Xiaomi 14 50 Bin TL'den Satışa Çıktı!

2400 harbi iyi yalnız? Aşağı yukarı hiçbir exynos bu denli ovulmedi, Exynos 990, 2100 falan ilk ciktiginda zaten belliydi ne olduğu.
  2. DR. BİYOLOJİ

2400 baya güzel yalnız? Isınma problemi yok S24 Ultra daki 8G3 ile de arada antutu da %10 fark falan var.
  3. DR. BİYOLOJİ

Giderim ek takas desteğinden de faydalanarak alimdeki Redmi Note 10S i yaklaşık 12K ya verip S24+ alırım. Fantezi olur bu cihazı almak. 1708882842 Beş kuruş vermem S24+ varken? 8G3 umrum dışı, Samsung, Apple TR ye gelirse Google Pixel dışı cihaz ben bu paraya AL-MAM
  4. DR. BİYOLOJİ

Kafanız mi güzeldi fiyat belirlerken? 1708882695 Samsung TR özel fiyatlandirma + 8K + Telefon değeri kadar takas desteği satıyor. TR deki vergiler düşünüldüğünde, YD ye kiyasla bedava bir fiyata satıyor cihazı? Xiaomi neyin kafasında?
  5. DR. BİYOLOJİ

Xbox 360'ın Lego Seti Geliyor!

Kendisi 5K zaten
  6. DR. BİYOLOJİ

📱Vergisiz telefonda 0,01 TL'lik Tutardan Dolayı Red Yiyen Öğrenci📱

Sakindiklari tutar "vergi iadesi" falan değil. Vatandaştan silah zoruyla aldıkları para. Yurt dışına kıyasla 2 tane telefon alıyoruz biz. Yazıklar olsun demekten başka bir şey de yapamıyoruz.
  7. DR. BİYOLOJİ

İphone 15'e Benzeyen Honor x8b Tanıtıldı!(240$)

Ben fark görmüyorum aralarında. 1702840199 Daynamik aylınd var bunda da
  8. DR. BİYOLOJİ

🚨GTA 6 RESMİ METACRITIC SAYFASI AÇILDI!

Şimdi biz 70-80 dolardan alamayacağız. Bize büyük ihtimal 45$ dan gelecek Steam dolar kuru bizde daha doğrusu bizim grupta böyle belirleniyor. 1698254277 99 dan çıksa bile bize o fiyattan gelme ihtimali yok.
  9. DR. BİYOLOJİ

Kayıpsız Müzik Desteğine Sahip Spotify Geliyor!

Anlamadım adam yanımda mı söyleyecek. Ya arkamdaysa
  10. DR. BİYOLOJİ

AMD ilk FSR3 oyunlarını doğruladı!

DLSS gibi olursa GG zaten. 1692968117 Warzone gelse var ya
  11. DR. BİYOLOJİ

Nvidia, DLSS 3.5'i tanıttı!

Oley be 8fps 1692715972 Nvidia gibi açgözlü bir firma mı yapacak onu?
  12. DR. BİYOLOJİ

Steam Deck ve Asus Rog Ally Rakibi Ayaneo Türkiye'de!

Bu fiyatın ciddi olduğunu şahsen düşünmüyorum. El konsolu öyle zevk için alınan bir şey. El konsolu alan kişilerin "Minimum 144 FPS verecek!" diye bir kaidesi yok. Sadece yatarken RDR2 oynamanın keyfini yaşamak istiyorlar. Ayaneo Mayaneo falan gerek yok. Gir sarı siteye 14K civarına Steam DECK...
  13. DR. BİYOLOJİ

💥 RTX 4060 Hakkında Sızıntı ! 💥

1080p kartı zaten? 60 serisi 2K için tasarlanmaz ki... Belki gücü yetiyor olabilir ama "Giriş Seviye" diye geçiyor bu kart.
  14. DR. BİYOLOJİ

Togg Bu Hafta Ön Siparişe Açılıyor!

1M falan o kadar pahalı yapacaklarını asla düşünmüyorum...
  15. DR. BİYOLOJİ

NVIDIA, RTX'lerde video çözünürlüğünü arttırma geldi!

Yine de amd ;) (y) :peepokalp:
  16. DR. BİYOLOJİ

Galaxy Book3 Ultra tanıtıldı! (Galaxy Unpacked)

Onu bunu bırak da... s23 de RT ne la? 1675345227 Şimdi S23 de geforce now dan RT açık Cyberpunk oynayabilicez mi?
  17. DR. BİYOLOJİ

TOGG'un Renkleri Belli Oldu!

Kapadokya çok şekil duruyo lan
Top Bottom