Arama sonuçları: *

1. DonanımFikir

BİLGİSAYAR PARÇALARINA BİR ANDA ZAM GELDİ!

Öyle yapsa da fazla kazanç elde etmek için arttırabilir. İşçiye 1 verse de tedarikçiye satarken 10 satabilir isterse. Dünyada enflasyon da artıyor ayrıca.
  2. DonanımFikir

BİLGİSAYAR PARÇALARINA BİR ANDA ZAM GELDİ!

Enflasyon artıyor. Ürünlerin fiyatları da haliyle zamlanıyor. Parçaları kendimiz üretmiyoruz.İthal ediyoruz . Yani yurtdışından işlemcileri ekran kartlarını alıyoruz. Firmalar da daha fazla kazanç elde etmek için mal alım maliyetlerini arttırırsa sonuç olarak ülkedeki tedarikçiler de firmadan...
  3. DonanımFikir

Fall Guys IOS ve Android için Çıkış Yaptı!

Güzel haber, çok beğendiğim oyun. Umarım pc oyuncular ile mobil oyuncular eşleştirilmiyordur.
  4. DonanımFikir

Geleceğimiz Cyberpunk mı ? yoksa Detroit Become Human mı ?

Ben o kadar da hızlı bu oyunlardaki gibi bir hale geleceğimizi sanmıyorum. Çoğu kişinin aksine teknoloji hızlı gelişse bile gerek ekonomik gerek farklı nedenlerden ötürü böyle bir gelecek belki yüzyıllar sonra olur. Geleceğimiz savaş oyunları gibi olmasın yeterki, .
  5. DonanımFikir

Türkiyenin en büyük 2 minecraft sunucusunun kullanıcı bilgileri çalındı

Yakın zamana kadar oynadığım sunuculardı, umarım sorun çıkarmaz çalınan verilerde. Sadece uygulamayı kalıcı sildim, yeterli olurmu?
  6. DonanımFikir

Xiaomi Mi Band 8 1100₺'den satisa Çıktı!

Bu fiyatlardan sonra bence akıllı saat almak daha mantıklı geliyor.
  7. DonanımFikir

Son kale düştü : Amazon Prime Video Reklamlı oluyor

Reklamlar 5 10 saniye olacaksa fiyata göre yine iyi. 2 Dolar bile değil üyelik çünkü oranladığımızda. Lakin en mantıklısı filmi kesmeyecek , TR dizilerindeki gibi alt kısma kutucuk olarak reklam koymaları vb. olsa daha iyi olurmuş. Üst yetkili bu forumda ise bu fikir de kullanıcıları fazla soğutmaz.
  8. DonanımFikir

İphone 15 Tanıtıldı! Type-c Geri Döndü!

Parasından daha çok güncellemeleri düşündüğümüzde olması gereken güncellemeler şahsen. Devasa bir yenilik bulamadım bana kalırsa. Param olsa ve iphone 14 pro veya max model kullansam model yükseltmezdim şahsen. Type-c zaten olması lazımdı.
  9. DonanımFikir

Vergi indirimi sadece Türkiye de üretilen cihazlarda geçerli.

Şaka maka cidden iyi Samsung. Yıllar önceki note 4 , güncel kullandığım xiaomi cihazlarından bile daha iyi bence. Nfc vb. var baktığım şaşırdım cidden, - Redmi cihazım da bunlar yok.
  10. DonanımFikir

O zaman oppo xiaomi vb. bakmak lazım en azından orta seviye telefonlar üretiliyor o markalarda.
  11. DonanımFikir

Vestel, Reeder, General Mobile. Ayrıca bazı farklı üreticilerde ürünleri Türkiye'de montajlıyor,. En iyi modellerinden seçeriz biz de artık. https://www.log.com.tr/turkiyede-uretilen-montaji-yapilan-akilli-telefon-modelleri/
  12. DonanımFikir

Tam da dediğim gibi oldu. İnşallah bu vergi indirimi uzun süre devam eder diyelim yeterki.
  13. DonanımFikir

Xiaomi Mi Band 8 Tanıtıldı!

Fiyatın çok ucuz olacağını sanmıyorum daha yeni çıktığı için mi band 8'in.
  14. DonanımFikir

TBMM'ye sunulan teklife göre 1 yıl kullanılmayan telefonların imeisi silinecek

Böyle çok gerekli kanunları çıkarmak yerine, malesef fason üretim yapan yerli telefon firmalarımıza destek verip yerlilik oranlarını arttırmak tabi mantıksız (!) tabii ki 1 günde olmaz ama ne kadar maddi destek+ düzgün eleman o kadar ilerleyiş neticede.
  15. DonanımFikir

Hogwarts Legacy 9999₺’den Ön Siparişe Açıldı :D?

Alana harbi plaket verilmesi lazım yapımcı tarafından.
  16. DonanımFikir

Cayma Hakkı Kaldırılıyor

Dostlar, artık bu tür cihazları almadan önce tüm özelliklerini öğrenin,sonra pişman olmayalım.
  17. DonanımFikir

Gaming.Gen.Tr Mağazında Hırsızlık Olayı Yaşandı! - Geçmiş Olsun

Geçmiş olsun. İnşallah ürünler bulunur. Keşke açıkta daha az ürün koysalarmış, zarar belki daha az olurdu.
  18. DonanımFikir

Mi Band 7 899TL'den Satışa Çıktı!

Mi band 6 ya göre de aşırı değişmemiş bence.
  19. DonanımFikir

HP, HyperX'i satın aldı!

İyi haber verdin, konuyu yükselten adam sağolsun , dikkatsizliğimden 2022 Şubat sanmıştım .
  20. DonanımFikir

HP, HyperX'i satın aldı!

Bence mantıklı olmuş . Oyuncu ekipman olarak HP'nin kendi ürünleri baya zayıf pazar hakimiyeti olarak.
Top Bottom