Arama sonuçları: *

1. Earwven

GTA 3, Vice City ve San Andreas'ın Remastered versiyonları geliyor!

Ayrıca Rocstar Games GTA oyunlarına mod yapılmasını da yasaklamıştı ki çoğu mod oyunu resmen next gen havasına taşıyor. Belki de Rockstar gerçekten büyük bir iş peşindedir :D
  2. Earwven

GTA 3, Vice City ve San Andreas'ın Remastered versiyonları geliyor!

Bence remastered olacak ama remake kalitesinde olacak. "O zaman neden remake değil?" diye soracak olursanız, remakede hikaye vb. unsurlara da müdahale ediliyor. Remasteredda ise böyle bir şey olmayacaktır. Hem zaten oyun motoru değişiyor bu da yeni fizikler, animasyonlar ve yeni grafikler demektir.
  3. Earwven

Far cry6’nın muhtemel sistem gereksinimleri açıklandı!!

"Darboğaz yapmıyor" demiş
  4. Earwven

AMD, NVIDIA, MSI Computex Yayını

Ha tamamdır pardon. Bu özellik Cyberpunk'da da vardı diye hatırlıyorum. FPS 60 altına düştüğünde çözünürlüğü otomatik bir şekilde %80-70'e çekebiliyordu.
  5. Earwven

Tamamdır teşekkürler. Ben de fazladan 10-15 FPS alırsam mis gibi olur :D Ayrıca anlamadığım kısım AMD nasıl olur da rakibi Nvidia'nın kartlarına bir özellik getirebiliyor?
  6. Earwven

Peki performans kazancı tahmini % kaç olur?
  7. Earwven

GTX 1660 Super ile FidelyFX kullanabilecek miyim yani ?
  8. Earwven

PlayStation Oyunları PC'ye Geliyor !

Gow 3 tam 60 fps veremiyor
  9. Earwven

PlayStation Oyunları PC'ye Geliyor !

https://forum.donanimarsivi.com/konu/bilgisayar-uezerinden-god-of-war-collection-nasil-oynanir.279792/page-2#post-2783185 buyrun :D
  10. Earwven

Elon Musk Neuralink projesinde insan deneylerinin başlayacağını açıkladı.

Ha bir de benim görüntü arada gidip geliyor damarlarda sıkıntı mı oluştu acaba
  11. Earwven

Elon Musk Neuralink projesinde insan deneylerinin başlayacağını açıkladı.

Beyler benim çip'e UV yapalım mı çok ısınıyor?
Top Bottom