Arama sonuçları: *

1. Faruk1986

Recep Baltaş yüzünden Technopat sponsorluk kaybetti!

Merak ettim de bu adam kaç senedir böyle takılıyor bardağı taşıran damla neydi neden senelerdir bir şey olmayıp bir anda linç edildi
  2. Faruk1986

Recep Baltaş yüzünden Technopat sponsorluk kaybetti!

Adamın islama karşı tutumunu geçtim doğu Türkistan'daki işkenceleri savunuyordu. Ne dediğini bilmiyor tam bir deli. Akıl sağlığı yerinde değil. Klavye delikanlısı.
  3. Faruk1986

28 EKİM ÖTV İNDİRİMİ AÇIKLANDIMI

Average "Mâlum kişi"
  4. Faruk1986

TOGG'un Renkleri Belli Oldu!

Seferlere TOGG ile çıkarsınız artık hünkarım.
  5. Faruk1986

TBMM'ye sunulan teklife göre 1 yıl kullanılmayan telefonların imeisi silinecek

7 yıldı zaten bundan önce. Ayrıca deden tarihindeki telefonları kullanamazlar internet kullanmak için internet destekli bir cihaz kullanmalılar.
  6. Faruk1986

Ben bugüne kadar sorun yaşamadım. 1666182238 Garanti varsa problem olacağını düşünmüyorum ben ama belli olmaz. 1666182379 Ben 3500 liralık cihazı bu yolla 2300'e aldım. Bu uygulama var olduğu sürece de telefon yenileyeceğim zaman bu yolla yenilerim. Sonuçta imei atılan cihaz da benim imeisi...
  7. Faruk1986

Şu ortamda hangi boş beleş insan böyle bir teklif sundu bilmiyorum ama 1 yıl kullanılmayan cihazların imeisi havuzdan silinecek yani çöp olacaklar. Kanun daha oylanmadı. Güncelleme:Hizmetten men edilen cihaz kullanılıp bir köşeye konulursa aynı hat takıldığı zaman yeniden aktif hale...
Top Bottom