Arama sonuçları: *

1. Fransali

Paribu BEDAVA SİNEMA BİLETİ VERİYOR 🔥KOŞŞŞ👊👊

Uygulama yerine tarayıcıdan deneyin
  2. Fransali

Nvidia’nın yeni kontrol paneli!

Mutlaka bir bildikleri vardır. Qualcomm için oldukça meraklıyım. Bakalım ne zaman gelecekler.
  3. Fransali

İntel ve AMD ARM tabanlı işlemcilere geçebilir. X86 yine devam eder belki . Ama qualcom ve ve Nvdia işlemcileri sıfırdan ARM ile geliyormuş. Yani 1-2 seneye laptop alırken 4 tane işlemci seçeneğimiz olabilir. Birde yeni bir firma daha varmış sanırsam onu bilmiyom.
  4. Fransali

Yanlış yazmışım Windows 12 derken W11 i kastettim. 12 olarak gelmicek. Ama baya bir geliştirme olması bekleniyor. MacOS işlemci desteği ve verimlik olarak çok önde. Ya bu sürüm yada ilerleyen süreçte eski işlemci desteği tamamen kesilebilir. Zaten şimdidien bir çok eski işlemci W11 i...
  5. Fransali

Windows 12 nin 24H2 sürümü ile gelir belki. Bu sürüm de ARM işlemci desteği (NVDİA QUALCOM Vs) dahili FrameGen gibi birçok yenilik var. Açıkçası yeni laptop için bunları bekliyecem gibi. 24 sonu 25 başı gibi geleceği söyleniyor.
  6. Fransali

Vergisiz telefon olayından kimler yararlanabildi?

Mavi kartlı olup alan var mı ?
  7. Fransali

!!! NAYS ayrıcalıklarına kısıtlama gelmiş !!!

Nays gerçekten çıktığı zaman itiaberi ile güzel bir uygulamaydı. Ama kullanıcı çektiktçe bunları azaltmaya başladı. Bana kalırsa hala rakipsiz tr'de. Fakat her özelliğin limitini azaltmış bu gerçekten sinir bozucu. Normal de platformlara zam geldikçe artırması gerekirken. Daha da azaltıyor. Bir...
  8. Fransali

Xiaomi Mi Band 8 Basın Görselleri ve Tanitim Tarihi Sızdı!

Ekran ve artan spor çeşitleri dışında başka ne var almaya değer. 4ü bırakıp 6 ya geçmeye teşvik edecek ? nefes alma kandaki oksijen i takip etme var sanırsam . Bunlar dan bazıları da ara modelde geldi sanırsam.
  9. Fransali

Hocam şu şekil fark yok demek istedim kullanıcı gözünden yani . Band 4 çıktığı zaman 180 tl ye alınabiliyordu. Ve band 5 400tl ve band 6 600 tl civarıydı ortalama , tam fiyatları hatırlamıyom. Yani demek istediğim . 200 tl ye mi band 4 almışım , elimdekini bırakıp 3 katı fiyat farkını verince ...
  10. Fransali

Bende 4 var 5 ile fark yoktu ,6 ile yine yoktu , 7 ile yine yoktu geçmek için göze değer bir şey yoktu . Sanırsam bu fiyat farkı için hala göze değer bir şey yok.
Top Bottom