Arama sonuçları: *

1. Laxerian

Dünya İnternet Hız Sıralaması (2021)

Vekiller 40k maaş alınca doğrudur
  2. Laxerian

nvidia yeni nesil ekran kartları 2022 de

11.Nesil F ibaresi olmayanlardan almak çok mantıklı dahili gpusuda valorant gibi oyunlar için çok iyi
  3. Laxerian

BMW i8'e mining sistem kurmak ?

Kanka girip bakmak zorunda değilsin?
  4. Laxerian

İntel i7 11700K/i9 11900K, Ryzen 7 5800X ile benzer tekli çekirdek puanlarına sahip!

tamam fanboy orada yazdığım 1.nesile dönebildiğimi görmeyecek kadar gözünüzmü kapalı burada örnek verme amacıyla abartma yaptım..
  5. Laxerian

İntel i7 11700K/i9 11900K, Ryzen 7 5800X ile benzer tekli çekirdek puanlarına sahip!

Daha hiç bir şey belli değilken böyle yorum yapmak mantıksız bence çıktığında yorum yapmamız daha sağlıklı olacaktır belki 1.nesilden kötü olacak belki ryzen 30 yıl uğraşsa geçemeyeceği bir çitaya gelecek
  6. Laxerian

Web siteme ömeriniz varmı

Olur ama şu anlık geçmeyi düşünmüyorum ama wprdpresste çok daha iyi olduğunu biliyorum
  7. Laxerian

Wix üzerinden yapıp domainimi bağladım wordpresse daha bilgi edindiğimde geçeceğim
  8. Laxerian

Yorum kısmıda var forumu kaldırmamı tavsiye edersiniz yoksa kullanıma göremi bakayım
  9. Laxerian

Forum kısmını sitedeki haberleri ve bilgilerş tartışmak için açtım sadece gerek varmı yinede 1607977438 Hayır sadece üye olduğun bildirimi geliyor
  10. Laxerian

Düzelttim
  11. Laxerian

Ne gibi şeyler eklemeliyim siteme çok az uğraşabildim şu anlık daha iyi yapmak istiyorum tavsiyeleriniz nedir www.technogundem.net
Top Bottom