Arama sonuçları: *

1. Mert Özkaya

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı KDV ve ÖTV indirimi!

28 ekimde teknolojik ürünlerde ÖTV'nin kaldırılacağını açıklamışlar. Ne kadar doğru bilemiyorum.
  2. Mert Özkaya

SE 2022 Fiyatı Belli Oldu! 10.999₺

Bu fiyatlandırma nedir? Özelliklerine bakmadan söyleyebilirim tasarımı o parayı hak etmiyor.
  3. Mert Özkaya

Nvidia Siber Saldırıya Uğradı!

Geleceğin projeleri, önemli mailler. Bunları basit bir klasör de tutuyor olamazlar bence. Böyle önemli konuların ve dosyaların en ciddi şekilde koruma önlemini almışlardır diye düşünüyorum. Anlatmak istediğim koskoca nvidia önemli bilgileri hacklenebilecek bir yerde tutmamıştır, tutmamalı yani.
  4. Mert Özkaya

Nvidia Siber Saldırıya Uğradı!

Gerçekten ne gibi bilgileri ele geçirmiş olabilirler ki?
  5. Mert Özkaya

AMD Radeon RX 6500 XT Ekran Kartı Tanıtıldı

RVN kazabilirsin:)
  6. Mert Özkaya

Vergisiz fiyatı 2700 tl civarı. https://www.akakce.com/ekran-karti/rx-550.html :kekw:
  7. Mert Özkaya

Kaç MH/S veriyormuş 😀 :kizginpeepo:
  8. Mert Özkaya

Getir, N11'i Devralıyor!

Başarılarının devamını diliyorum. Ülkeden böyle girişimcilerin çıkması umut verici.
  9. Mert Özkaya

Nicehash LHR Kilidini %70-80 KIRDI!!!

Sizde Group Name olarak gözüküyor, bende Rig Name yazıyor. Madenciliğe başlarken rig ismimi kendim oluşturabiliyordum. https://www.nicehash.com/support/mining-help/nicehash-rig-manager/how-to-manage-groups Burada sorunun çözümü var sanırım.
  10. Mert Özkaya

Madenciliğe tıkladığınızda orada ekran kartınızın işci olarak gözükmesi lazım. Sağ tarafta da ayar seçme yeri var. Sizde manueldir büyük ihtimal. Üstte SS olarak paylaşmıştım. 1637855915 Tavsiyem amazon japonyadan almanız.
  11. Mert Özkaya

Siteden O.C ayarını seçerseniz, daha yüksek alırsınız muhtemelen.
  12. Mert Özkaya

Nicehash yeni kırdı. Eskiden de bir kaç minerda kırmıştı.
  13. Mert Özkaya

1637855272 Ekran kartınız neydi hocam?
  14. Mert Özkaya

Neden yapamıyorsun? 18 yaş altı isen bu havuza kazabilirsin, paran birikir. 18 olduğunda çekersin.
  15. Mert Özkaya

High'da kazıyorum ben. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım, deneyebilirsin.
  16. Mert Özkaya

3060 ti LHR ile 50-52 MH/S alıyorsanız zaten kilidini kırmıştır dostum. 1637854726 Haklısınız, vardı. Lakin Nicehash çoğu havuzun sunmadığı hizmetleri sunuyor. Kırmasına sevindim açıkçası, bunu da paylaşmak istedim.
  17. Mert Özkaya

NBminer da %70 oranında kırmıştı. 1637854582 NBMiner %70 diye biliyorum. Trex miner hakkında bilgim yok.
  18. Mert Özkaya

Hesap oluşturman lazım ilk önce.
  19. Mert Özkaya

Kapsıyor. Her açıdan mantıklı bence. Getirisi küçümsenecek rakamlar değil. 1637853044 Evet.
Top Bottom