Arama sonuçları: *

1. Phoenixxx

LG 2026 Yılında Çıkaracağı Monitörleri Tanıttı!

Normal şekilde aşağı iniyordum. Resmi görünce patladım :kekw: Biz kolay kolay samsung harici oled alamayız. Oda işte öğrenci indirimi filan denk gelecekte 2 ay düşünecezde alacağız anca. Ben hala ekranlarda crt'nin tadını alamıyorum.
  2. Phoenixxx

Türk Telekom Ceo'su: Türkiye'nin %35'ine Gigafiber İnternet Verebiliriz!

Bu ve bunun gibi yalamalar halkın yararına bişey yapmaz emin olun. Bu hızı verebiliriz demeleri bile yalan. Neden mi mevcut hızlar 1000 ve min 35 diyelim prime zamanlarda bu hızlarda ciddi düşüş oluyor. Tüm abonelere aynı fiyata 1000 mbgt verilse whatsap bile çalışmaz. Özetle işleri güçleri...
  3. Phoenixxx

🔥FSR 3.1 DUYURULDU, 40 YENİ OYUN 3000 Serisi Kullananlar Mutlu🔥

sözde warzone *2 +fps fakat hissedilende fark yoktu umarım artık online oyunlarda da işe yarar
  4. Phoenixxx

Telefon Vergi Iadesi ve Internet Paketi

Gençler neden internete neden bilgisayara ulaşamıyor. O kadar çok yedikki gençlere bişey bırakmadık diyemiyorlar. her şey oy için eğer yaş dağılımlı ankette önde olsalardı bunların hiçbiri yapılmayacaktı.
  5. Phoenixxx

Oneplus Yeniden Türkiye'de!

Çok sevdiğim bir marka OnePlus 3 ten 9a geçtim yaklaşık 7 yıldır kullanıyorum OnePlus 3ü 6 yıldan fazla kullandım çocuklar güç ve ses tuşlarını bozduğu için 9a geçtim yoksa bir 5 sene daha kullanırdım :)
  6. Phoenixxx

Gaming.Gen.Tr Mağazında Hırsızlık Olayı Yaşandı! - Geçmiş Olsun

geçmiş olsun gerçekten çok üzüldüm umarım sigorta yapılmıştır. Bana çok sempatik gelen bir siteydi mağaza açılışını taktir etmiştim.
Geri