Biz buna enayilik diyoruz. Yine de sen bilirsin. Sen yediğin ekmeğin bile vergisini ödüyorsun, ülkenin elit kesmi tek kuruş vergi ödemiyor.
Mesela "bu milletin a.... koyacağız" diyen Mehmet Cengiz, Cengiz Holding'in sahibi. Bu adam ödemiyorsa bende ödemem. Sizin yaptığınız devlete vergi ödemek...
Zamanda yolculuk olayını saygı duyduğum bir fizik hocama sormuştum. Bunun teorik olarak mümkün olduğunu , ama sadece geleceğe gitmenin mümkün olduğunu anlattı. Geçmişe gidip en ufak bir şey yapsan bile tüm zamanların , evrenin anasını ağlatırsın :)
Redmi Note 8 64 GB şuan Türkiye'de vergiler dahil 2500 TL civarındayken yurtdışından getirilmiş olanı (orijinal) 1400 TL ise burada bir sorun vardır. Kâr oranlarını çıktığımız zaman aşağı yukarı 600-700 TL civarında bir açık kalıyor ancak nedir bu açığın adı ? İpucu : "vergi". Hay ben sizin...
Telegramında pek güvenli olduğu söylenemez. WP kadar olmasa da , baya veri topluyor. Ancak wp daha kullanışlı. Bugün biriyle görüştüğünde "Tamamdır , sana SMS atacağım" demek yerine "Tamamdır , Watzaptan yollarım reis" diyor.
4 yıldır bekliyorum RX 570 sonra 580 sonra 590 sonra 1650S sonra 1660S en son 1070 Tİ nasip oldu.
1591553616
Çünkü oyun gerçekten yeni nesil. Yeni nesil oyun motoru yeni nesil grafik motoru kullanılıyor.