Arama sonuçları: *

1. Ritim Ustası

Recep Baltaş yüzünden Technopat sponsorluk kaybetti!

Kardeşim anlatmak istediğim böyle boş boş şeylerin fanatiği olmak sana ne faydası var? Örneğin beş para etmez futbol takımları için millet birbirine giriyor böyle fanatikliklere böyle ideolojilere saplantılı olan insanlar dünyayı mahvediyor savaşlarıda bu tür insanlar çıkarıyor daha doğrusu...
  2. Ritim Ustası

Recep Baltaş yüzünden Technopat sponsorluk kaybetti!

İdeolojilerin kölesi olmuş bu eleman birinden nefret ederken diğerine tapıyor böylelerine acıyarak gülüp geçiyorum
  3. Ritim Ustası

AMD RDNA™ 3 / RX 7000 ekran kartları tanıtıldı! (RX 7900XTX 999$)

Nvidia da yanma gibi donanımsal sorunlar oluyor Nvidia DLSS 3.0 ile büyük sıçrayış yaparken 3000 serisi alanlara küfürden daha beter karşılık veriyor ben AMD nin bu dengeli artışını sevdim en azından bi alt seriyi alanları üzmez ama Nvidia da 3000 serisini alanlar aşırı derecede canı sıkkın...
  4. Ritim Ustası

Cayma hakkımız elimizden alındı.

Aynı şekilde o hesaplarda banlanır sap gibi kalırlar ortada bu cayma hakkını kaldırmaktan daha iyi bir çözüm şimdi dolandırıcılara gün doğdu
  5. Ritim Ustası

Cayma hakkımız elimizden alındı.

Çözüm basit Amazon zaten alışveriş yaparken TC alıyor bakacak kim sıklıkla ürün alıp iade ediyor onu Amozon dan banlayacak bir daha hesap oluşturulmasına da izin verilmeyecek gör bak bir daha böyle çakallık yapabiliyorlar mı. Ürün incelemesi yapanlar içinde ürün kiralama çıkarsınlar adam...
Top Bottom