Arama sonuçları: *

1. SECTOSS

Yeni Asus Rog Ally Duyuruluyor!

1 saat sonra açıklarlar
  2. SECTOSS

Yeni Asus Rog Ally Duyuruluyor!

yenı nesıl ıslemcılerı vs bekleselerdı barı
  3. SECTOSS

Gta 6 trailer sızdı silinmeden izle

hocam dm den gormezler be rockstar çalısanları .d
  4. SECTOSS

Gta 6 trailer sızdı silinmeden izle

son anda ızleyebıldım 15 saatlik bekleyememezlıgımı bitirdiğiniz için sağolun hocam :D 1701731009 2024 sonunda ps5 pro çıkacak dıyorlar ona para bırıktırın bence
  5. SECTOSS

Ps Plus Deluxe 2740₺ Oldu!

yok yanı demek ıstedıgım konsollara ozel ayarlar yapılıyor fakat pc ıcın her ozel parça ıcın yapamıyorlar dıye ve en cok oyuncu kesmı pc de dıye oyle dedım yoksa tabı konsoluda onemlı
  6. SECTOSS

bana gore bır oyunun metasının pc portu onemlı en cok kesım orada var en zor optımızasyon vs. pc de yapılıyor ve suan skorlar gayet ıyı ben max 86 ya duser kanatındeyım
  7. SECTOSS

hocam yanlıs anlamayın ama nerede starfıeld 83? şuan 88
  8. SECTOSS

sıkıntı yok kankam ıyı forumlar
  9. SECTOSS

ben fanboy demedımkı knk dıyen kısılerede katılmıyorum zaten ben zaten bastakı yazıyı ıronısıne yazdım gulucukte attım fakat ıronı ısaretı koymadım dıye anlamamıs olabılırsın np dedıgım gıbı ne sadece metaya bakanlara bak metaya bakabılırsın ama oyunu full metaya atamak sacma knk ve fanboy...
  10. SECTOSS

bazıları ıcın onemlı eglenmesını bılen adamlar metaya bakmıyor cogu kanal ve kısıler bılıyorum metaya bakmadan oynuyorlar eglenıyorlar veyahut eglendırıyorlar ve hala starfıeld dıyorsun umurum dısı dıyorum ıgn 7 verdı dıyorsun knk STARFIELD UMURUMDA DEGIL 40 ALSIN DEGIL LAN
  11. SECTOSS

dedıgımı hala anlamamıssın puanlar onemlı degıl dıyorum starfıeld umurumda degıl dıyorum hala ıgn su kadar vermıs dıyorsun hersey puansa zelda dısında bırsey oynamayalım knk hem dusuk puan alıp sevdıgım oyun var mesela postal serısı ortalama 40 alıyor adamlar ama sevıyorum eglenıyorum
  12. SECTOSS

starfield umurumda bıle degıl ıster metadan 10 alsın eglendırıyorsa o oyun benı tamamdır ben derınlere gırmem eglenmeme bakarım olmasıda gereken bu oyun 3 puan dustu dıye oynamam aga dıyorsan sen komple oyun oynama oyunun amacı eglendırmek zaten
  13. SECTOSS

bu konu gamepass e pahalı dıyen yunusa gelsın :D
Top Bottom