Arama sonuçları: *

1. Toxpox

Nicehash LHR Kilidini %70-80 KIRDI!!!

3060'ı ben kullandım. Dediğiniz gibi oluyordu fakat hız aşırtma ile 50MH sabit alıyordum. 3060Ti ile 3070 aynı. Hız aşırtmasız 40-45MH alırken hız aşırtma ile 63MH hatta BIOS düzenlenerek 65+ alanları gördüm.
  2. Toxpox

Fikrim yok, sadece normal kazım hızlarını bildiğim için yüzdelik hesabını söyledim.
  3. Toxpox

3060Ti hız aşırtma ile 60+MH görüyordu, yüzde 80'i ise 48MH yapar. 3060 ise 50MH görüyordu, yüzde 80'i 40MH yapar.
  4. Toxpox

F1 2021 çıktı!

EA'i tokatlamak gerek. Adamlar Codemasters'ı satın aldı, alır almaz da fiyatı uçurdu. Oyun çok sağlam görünüyor fakat işte bu fiyatla izlemekten öteye zor gidilir.
  5. Toxpox

Ekran Kartı Fiyatlarında Büyük Düşüşler Olabilir!

O adama hayret ediyorum. Satarken sıfırına da baktım 9200₺ falandı. Benden nasıl 9500₺'ye alabildi hâlâ aklım almıyor.
  6. Toxpox

Ekran Kartı Fiyatlarında Büyük Düşüşler Olabilir!

@Banxtre ne tahmin yaptık ama. 🥵 Bu kadar mı nokta atışı olur bea. 🤣 Birkaç haftaya Sahibinden'i dolduracaklar.
  7. Toxpox

Yeni asus nx switchler!

Kullanıyorum. 🤣 İnanılmaz zevkli bir yazımı var sesini de çok beğendim. Tavsiye ederim.
  8. Toxpox

AMD'nin Zen 4 Mimarili Yeni Nesil İşlemcileri Detaylanıyor!

Warhol tam belli değilmiş. "XT" işlemciler olarak tahmin ediyorum. AM5 öncesi dahili grafik birimleri Vega olacağı kesinleşmiş sanırım. Zaten Vega üstü bir dahili grafik birimini beslemek için yüksek bant genişliğinde RAM'lere ihtiyaç var. Beğendim. :love:
  9. Toxpox

PowerColor Hellhound 6700 XT görüntülendi

Öyle bir tasarım yapmışlar ki, bakınca referans tasarımdan daha ucuz olacakmış gibi geliyor. Bence aşırı kötü tasarımı var.
  10. Toxpox

Amd, işlemcisini intelle karşılaştırırken nvidia ekran kartı kullandı!

Birazcık amaçlarını, birazcık da kartları karşılaştırsan hem komik bir durum olmadığını hem de gayet mantıklı olduğunu görebilirsin. AMD'nin "CUDA" kadar efektif bir çözümü yok.
  11. Toxpox

Rog phone 5 & Rog phone 5 ultimate tanıtıldı!

Ne. o.O2 Hepsinden koymuş Asus içine.
  12. Toxpox

SpaceX'in uydu internet projesi Starlink, kullanıma açıldı.

İlk duyurulduğu zaman olan fiyatlarına yaklaşır diye düşünüyorum.
  13. Toxpox

SpaceX'in uydu internet projesi Starlink, kullanıma açıldı.

Pahalı olduğunu düşünmüyorum. Henüz optimize edilmemiş bir beta sürümü kullanacak alanlar bu sebeple fiyatı yüksek tuttular diye düşünüyorum. Tam olarak çıkmadı henüz. :D Yeni proje, çok yeni sistemler, vs. olduğu için alınan değerler tam kapasitede olmaması normal. Daha atılmamış "uydu"lar var.
Geri