Arama sonuçları: *

1. TyShame

680 FPS 😲 Lossless Scaling 20x Frame Generation Özelliği GELDİ !!! 😲

Farklı platformda yok ama indirim geliyor 2.99 düşüyor sanırım max.
  2. TyShame

Yeni duyurulan NVIDIA teknolojilerinden eski nesil kartlar da nasiplenecek

Bu nvdia'nın 30 serisine yaptığı kötülüğü rakibi amd yapmaz onu bırak çinliler yapmaz helal olsun ama. Güven de olmaz çok da Ümit vetme 😂
  3. TyShame

Yeni duyurulan NVIDIA teknolojilerinden eski nesil kartlar da nasiplenecek

Modcular getirir hocam 30 serisine de. Ben bekliyorum bir şeyler.
  4. TyShame

Türk Telekom Ceo'su: Türkiye'nin %35'ine Gigafiber İnternet Verebiliriz!

Yalan kandırmaca parayla değil allahtan. Zamanında çok değil 3 4 yıl önce bant genişliği yetersiz diye büyük veri merkezleri Türkiyeye gelmemişti. Şu ekonomik durumda hiç gelmezler. İsterlerse şimdi her eve gigabit port çeksinler çok şey kaçırdık çok.
  5. TyShame

🗣️Resmi gazete yayınlandı

Onlara göre onlar cahil değil biziz hocam. Onlara göre biz yalancıyız, herkes çok iyi çok para kazanıyor asgari ücret kazanan para arttırıyor vs vs. Bunlara internet gerek desen eskiden internet mi vardı derler yani bir şey anlatamazsın ben bıktım bıraktım. Açıkcası elinde yurtdışına gitme...
  6. TyShame

Attığım konuyu incele hocam 😂 https://forum.donanimarsivi.com/konu/halepin-fethi-mubarek-olsun.1034220/
  7. TyShame

Var var olmaz mı 😂 fethettik,bilmem ne yaptık konularına göz at hocam. Buralarda laf edemez gidiyo orlarda avrupayı fethettiğini sanıyor 🙃😂
  8. TyShame

Forumun trolleri nedense bu tür konularda mevcut değil 😂 şahlanıyoruz diye burada da desenize
  9. TyShame

Eski videolari nasıl kaliteli yapabilirim yardımcı olur musunuz

Bedava programlarla bir sonuç alamazsın hocam. Crack kurmayı dene.
  10. TyShame

Eski videolari nasıl kaliteli yapabilirim yardımcı olur musunuz

https://www.topazlabs.com/topaz-video-ai Önceki sürümlerini kullanıyordum biraz uzun sürüyor ama güzelleştiriyor.
Top Bottom