Arama sonuçları: *

1. Vemoxis

RTX 5000 serisi sandığınız gibi ucuz olmayacak

Aynen yanilicam 🫡
  2. Vemoxis

25bin TL gelmez diyorum bende hocam. 30-35 diyorum göreceğiz çıkınca. Umarım yanilirim.
  3. Vemoxis

Hocam hala bunu idrak edemeyip 550 dolarlik karti ulkemizde de 550 dolara alacagini sananlar var. Bu yuzden actim zaten bu konuyu. Size bos gelebilir. Idrak edemeyen arkadaslari bilgilendirmek icin.
  4. Vemoxis

Bu ne kadar doğru bilmiyorum sadece gördüğüm için attım gerçek testler de göreceğiz bunu. Ama üstteki fps karşılaştırma fotoğrafında sadece 6 fps fark olması komik biraz. 1736321590 Doğru hocam. Millet biranda galeyana geldi herkes 4070, 4080 satıp 5000 almaya çalışıyor. Sakin biraz ya...
  5. Vemoxis

Hocam RT kapalıyken de biri 85 olur diğeri 80 tahmini tabi bilemeyiz. Karşılaştırma bekliyoruz. 1736320741 Ayrıca saf güç olarak performans verileri de böyleymiş. 4090 = 5070 tamamen yanlış bilgi. 4080 bile safta 5070i geçmiş.
  6. Vemoxis

6 FPS fark için bu kadar kart değiştirmeye paralar saçmaya gerek yok bence. Saf güç olarak kartlar kötü durumda duruyor. Tamamen DLSS teknolojisine dayanmış bir kart serisi. Tabii paranız varsa alın geçin. Güçlü teknolojiler barındırıyor ama acele etmeyin bence. Bekleyin karşılaştırmalar...
  7. Vemoxis

Hocam sunu demek istedim ben. Gecen sene diyelim X karti 500 dolardan satisa cikti ve ulkemize de 25bin TL'ye geldi. Ve simdi 2025 yilinda 500 dolarlik bir kart cikti dityelim tekrardan. Bu kart gene 25bin tl ye gelmeyecek ki. Gecen seneki vergiler ile su anki vergiler farkli. Dolar kuru farkli...
  8. Vemoxis

1 yil oncesiyle su anin ekonomisi bir mi hocam.
  9. Vemoxis

Kartlar beklenilenden ucuz fiyata çıktı. Yakın zamanda 4000 serisi alanlar ağlıyor gibi bir algı oluştu bugün saçma bir şekilde. Arkadaşlar piyasada dolaşan fiyatlar Founders Edition fiyatlarıdır. Bu versiyon ülkemizde satışa çıkmıyor. Yani sizin "ucuz" dediğiniz o fiyatlar ülkemizde olmayacak...
  10. Vemoxis

Yeni duyurulan NVIDIA teknolojilerinden eski nesil kartlar da nasiplenecek

12 GB VRAM var 5070 de. Ileride duyuracakları 5060 kartında 8 GB VRAM olacağı söyleniyor. Belli ki bu teknolojiye güveniyorlar. VRAM kullanımını ne kadar düşürecek bakalım.
  11. Vemoxis

Alır hocam illa fakat çok fark bekleme sen gene. Üzülme sonra.
  12. Vemoxis

DLSS 4 teknolojisi sadece RTX 5000 serisi ekran kartlarında bulunacak fakat RTX 4000 serisi ekran kartlarında da DLSS 4'ün Upscale teknolojisini kullanmak mümkün olacak. Yeni duyurulan Reflex 2 teknolojisi icin RTX 5000 zorunlulugu bulunmuyor. RTX olan eski nesil kartlarda da bu teknoloji...
  13. Vemoxis

🔥🔥🔥NVİDİA 5000 SERİSİ TANITILDI ve FİYATLARI BELLİ OLDU!🔥🔥🔥

Globalde 40 serisi ile aralarında pek fiyat farkı yok gibi durmasına aldanmayın bence. Ülkemizde çok fiyat farkı olur. 40 serisi fiyatına 50 serisi alacağımızı sanmayalım.
  14. Vemoxis

Kimse demiyor ki bu kadar güçlü kart yapıyorsun güya ama DLSS olmadan 28 FPS alabiliyorsun anca :D Tamam çok iyi teknoloji de kimse optimizasyona uğraşmıyor artık DLSS yüzünden.
  15. Vemoxis

4090 gücündeki 5070 de 12 GB VRAM varsa kimse 12 GB VRAM yetersiz en az 16 lazım demesin. Yetersiz olan VRAM değil kartınızın gücüdür.
Geri