Arama sonuçları: *

1. White Chocolate Mocha

AMD Yeni İşlemci ve Ekran Kartlarının Tanıtım Tarihini Duyurdu

E dedim ya zen 3 değil diye. Farkındayım olayın. Rahat ol.
  2. White Chocolate Mocha

AMD Yeni İşlemci ve Ekran Kartlarının Tanıtım Tarihini Duyurdu

Ryzen 4000 zaten var da zen 3 değil. https://www.itopya.com/drax-apu4350g-amd-ryzen-5-pro-4350g-8gb-ddr4-480gb-ssd-gaming-bilgisayar/
  3. White Chocolate Mocha

Türkiye uzaya ulaştı!

Anlaşıldı tatile çıkanlar hep buralara dağılmış benimki 14 Eylülde açılacak. 🙃
  4. White Chocolate Mocha

Türkiye uzaya ulaştı!

Aleyküm selam. Technopattaki hesabım tatile çıktı. 😁 Burdayım bir süre.
  5. White Chocolate Mocha

Türkiye uzaya ulaştı!

Burda da hesabın olmasına sevindim Azerbaycanlı kardeşim. ❤
  6. White Chocolate Mocha

Türkiye uzaya ulaştı!

Bu isim farklı bir forumdaki hesabımın ismidir. Görünüşü çok güzel bir içecektir. Frappuchino da güzeldir. 👍
  7. White Chocolate Mocha

Türkiye uzaya ulaştı!

Sayfalardır aradığım yorum. ❤
  8. White Chocolate Mocha

Türkiye uzaya ulaştı!

Siyaset kavgaya yol açmadıgı sürece benim umrumda olmaz zaten de. Niye benle bu konu hakkında bir soru sorduğum için dalga geçip duyar kasan insanlar var?
  9. White Chocolate Mocha

Türkiye uzaya ulaştı!

Foruma bugün başka bir yerden geldim. Gördüğüm kadarıyla siyaset serbest. Yahut moderatörler ilgilenmiyor. Bu da tartışmaya sebep oluyor. Bu konudan hoşnut değilim. Siyaset yüzünden lütfen kavga etmeyin.
  10. White Chocolate Mocha

Türkiye uzaya ulaştı!

Okumayı bilmeyen arkadaşlar konuya toplanmış galiba. Ay'a çıktık demedim zaten ben orada. Sizin için tekrar yazayım gözlük takıp okuyun.
  11. White Chocolate Mocha

Türkiye uzaya ulaştı!

Anadolu Ajansının haberine göre Türkiye uzaya ulaşabilen ilk yerli sonda roketini gönderdi. Ay'a ayak basamasak da en azından uzaya çıkabilmişiz. Umarım gerisi gelir. https://www.aa.com.tr/tr/bilim-teknoloji/turkiye-uzayin-kapisini-boyle-acti/1958374
Top Bottom