Arama sonuçları: *

1. cengizovic

Recep Baltaş yüzünden Technopat sponsorluk kaybetti!

Zaten oldum olası hiç sevmemiştim. İyi olmuş.
  2. cengizovic

🔥 Fifa 22 Çıkış Tarihi ve Fiyatları !! 💸

Şu fiyatlar yüzünden oyunu bile oynayamayacağız. Gamepad aldm fifa 2021 oynuyorum. FİFA 2022 hayal oldu. valla yazık ya. Şu yapımcılar Türkiyedeki fiyatlanmaları düzeltse çok iyi olacak. 500 lira oyun mu olur. Düşür işte 100-200 seviyesine ya ekonomi ortada. 1 aylık bursumu oyuna mı basayım şimdi?
  3. cengizovic

GX, Oyuncular için tasarlanmış tarayıcı nedir?

Bak bak konuşmalara aslanım benim bee. Arkadaşlarını da toplamışsın bakıyorum. Profilini inceledim 5 satırlık random atan adamsın pek bir şey beklemiyorum senden. Yaşın daha küçük olduğu için pek aldırış etmiyorum. Kudurmak değil bu. Sindiremediğim bir şey yok. Biraz olgun olmalısın. Gece gece...
  4. cengizovic

Kuralları senden daha iyi biliyorum merak etme. Şuana kadar 1 tane uyarım var. Gece gece karşıma çıkan adamlara bak ya. Rehber konusu bu güncelliğini yitirmiş değil. Buna benzer bir sürü eski konuya halen cevap yazılıyor.
  5. cengizovic

Yahu sen kasma o zaman raporla geç. Belliki küçüksün gece gece uğraşmayacağım senle. Üsluba bak :D konu sahibi yükseltirmişte isterse. Kafaya bak mis. 3 bin mesajın yarısı Allah bilir böyle mesajlarla doludur. Git o kadar yanıtlanmamış konu var belki cevaplar da en iyi cevabı alırsın. Hadi...
  6. cengizovic

1 senelik rehber konusu ne olmuş? Son zamanlarda sık kullandığım için belki birisinin işine yarar diye yukarı taşıdım konuyu. Senin şuan yaptığın konuyla alakasız yorumuna ne demeli :D uyarı aldıracak yorumlar arıyorsan argo, küfür kullanan yeni konu ve mesajlara git hadi belki amacına ulaşırsın.
  7. cengizovic

Ne saçmalıyorsun aga gece gece?
  8. cengizovic

Web tabanlı oyunlarda kullanıyorum. Tavsiyemdir.
  9. cengizovic

2022 Yılında gelebilecek teknolojiler hakkında ne düşünüyorsunuz?

Kanka teknolojiyi bilmem de dolar bu artışa devam ederse 2022 de teknolojinin t'sini bile göremeyebilir, alamayabiliriz
Top Bottom