Arama sonuçları: *

1. damn2u

Samsung S24 FE 28.999 TL Fiyat İle Satışa Çıktı

Samsung firması chipset döküm işinde en azından rakipleriyle aynı seviye, hatta daha iyi seviyeye gelene kadar artık sektörü rahat bıraksın. Exynos'un kötülüğü yetmiyormuş gibi kendi dökümhanesinden çıkan Snapdragon işlemciler bile kötü oluyor. Poco F6 ve Honor 200 serisi varken bu fiyata bu...
  2. damn2u

Nothing Phone (2a) tanıtıldı, Türkiye fiyatı belli oldu

Ben chipset'i ve fiyatı beğenmedim. Mediatek 8000 serisi olsaydı bu parayı hak ederdi ama Poco X6 Pro MTK 8300 Ultra 12/512 konfigrasyonu bundan ucuza satıyor zaten. En kötü ihtimalle Snapdragon 7Gen2 beklerdim yani ama fiyatı yine biraz daha ucuz olmalıydı her halükarda.
  3. damn2u

Normal Telefon Hoparlöründen %600 Daha Yüksek Sese Sahip Nubia Music Tanıtıldı!

Zamanına göre güzel cihazdı ama tırnakmatik ekranlı cihaz malum.
  4. damn2u

Normal Telefon Hoparlöründen %600 Daha Yüksek Sese Sahip Nubia Music Tanıtıldı!

Sıradışı ve mantıklı girişim olmuş. Bazı kitleler telefonlar uçsun kaçsın en iyisi olsun diye çırpınıyor ama herkesin beklentileri de aynı değil.
  5. damn2u

Technopat, Recep Baltaş ile yollarını ayırdı!

Technopat'a paranın yüzü sıcak gelmiş demek daha doğru olur. Bir çok kişi gibi Recepte tek tabanca takılı bildiğini okumaya devam eder umarım.
Top Bottom