Arama sonuçları: *

1. N

Normal Telefon Hoparlöründen %600 Daha Yüksek Sese Sahip Nubia Music Tanıtıldı!

5530 kullanmıştım, çok severdim ama dediğiniz gibi çok ilkel bir ekranı vardı. Rezistif diye geçen, dokununca değil, bastırınca çalışan bir ekran. 5800'a param yetmeyince 5530 almıştım. Kutudan pena çıkardı hatta.
  2. N

Recep Baltaş yüzünden Technopat sponsorluk kaybetti!

Ali ile bu yerlere gelmeleri hiç kolay olmadı. 10 yıl önce teknoseyir, dh gibi bir elin parmaklarını geçmeyecek teknoloji kanalı vardı youtube evreninde. Gerçi halen de öyle de ... Aralarında o zaman için en doyurucu içerik üreticisi bunlardı. Uzun zamandır takip ederim. Berker Güngör, oğlu Ali...
  3. N

Vision Pro tanıtıldı! Ne düşünüyorsunuz?

Ben de beğendim. Ancak uzun kullanım testlerini incelemek lazım. Gelecekte bu tip kişiselleştirilmiş cihazlar kullanacağız. Mesela uçak yolculuğunda karşında dev ekran, aç izle. Görüntülü görüşmede avatarlar oluşturması gayet iyi olmuş. Sanki o kişi karşındaymış gibi bir his oluşturabilir...
  4. N

Sony Türkiyeden Çekiliyor !!!

Kulaklık ve ses ürünlerini distribütör üzerinden getirecekmiş. Aynı evofoneun xiaomi getirmesi gibi sanırım.
  5. N

28 Ekim Vergi İndirimi ?

Satıcılar ürünlere en az %20 zam yapacaklardır. Dolayısıyla indirim olsa bile biz yine bugünkü fiyatlardan satın alırız ürünleri. Bilenler bilir, n11 kasımda kupon dağıtmadan önce satıcılar ürünlerine kallavi bir zam yapıp, kuponları kullanılmaz hale getirirlerdi. Eğer vergi indirimi gelirse...
Top Bottom