Arama sonuçları: *

1. songokutr

15 Günlük Koşulsuz İade Hakkı Kaldırıldı !!!

Bu yazdıklarınız elimizden alınan bir hak varsa onun bahanesi olamaz. Mesela tost makinesi adam belki tost yapma performansını begenmedi iade etti? Burada iade sebebi yazılacak ve uyuşmazlık varsa iade kabul edilmeyecek. Mesela bu adam tost makinesini kullanıp iade ettiyse iade sebebinde ne...
  2. songokutr

RTX 5000 serisi sandığınız gibi ucuz olmayacak

4090 1.88 diyor 5090 2.70 diyor. yani 100 fps veriyorsa 4090, 5090 en az 170 verecek saf güçte veriler yanlış olabilir. dogruysa 5090 en epik kartlardan biri olur
  3. songokutr

RTX 5000 serisi sandığınız gibi ucuz olmayacak

Ray Tracing performansı ama. Rtx kapalı fark nasıl onuda görmek lazım :)
  4. songokutr

🔥🔥🔥NVİDİA 5000 SERİSİ TANITILDI ve FİYATLARI BELLİ OLDU!🔥🔥🔥

5090 en az 150.000 tl'den başlar diyorlardı 92.000 tl olan kartı 150.000 tl'ye nasıl satacaklar şuan youtuberları eleştirdigimiz kısım burası. Youtuberların yaptıgı algı 150.000-200.000 tl arası 5090 100.000-120.000 tl arası 5080 Dolar kuru 34.75 di o zaman.
  5. songokutr

Evet saf güçte 4090 5070'den en az yüzde 50 güçlü olur
  6. songokutr

yani sadece bizim ülkemizdeki youtuberlar yapsa diyecegim 5000 serisi çıkmadan önce stokları eritme amaçlı firmalarla anlaştılar. :D Hemde öyle böyle eritme degil zamlı fiyatlardan kapış kapış gitti. Ama globalde de 4000 serisi alanlar var ve şuan adamlar pişman. Bakalım ileride ne olacak.
  7. songokutr

5000 serisi çıkış öncesi haber olarak kötülendi ve bazıları korkup 4000 serisi kart aldı. Türk youtuberlardan bir çogu bunu yaptı. 5000 serisi çok pahalı olacak gibisinden. Ama bu haberler ilk globalde başladı. Dünya genelinde 5000 serisi çok pahalı olacak algısı oldu. Bundan Türk youtuberlarda...
  8. songokutr

Yorumlarda scam scam spamları gördüm. 28 fpsden 242 fps'e çıkıyormuş teknoloji sayesinde
  9. songokutr

(İddia) Microsoft bu kez Valve'yi Satın Almak istiyor.

bu kadar şeyi alıp ne yapacak bu microsoft? alış gücüm çok kuvvetli diye havamı atmaya calısıyo. bu arada kesinlikle almamalı tekel olmaya calışıyor.
  10. songokutr

"ASUS Bizi Kazıkladı" - Gamers Nexus

Bu Konudaki diger mesajıma bak başka forumdan 2 tane ayrı konu. 5000 liralık monitörü degiştirip 9400 liralık monitör vermişler.
  11. songokutr

başka bir konu daha var 1715427993 yok 11 ocak 2024 lü konu var 22 nisan 2024'lü başka bir konu daha var Benim bahsettigim ASUS. Donanımhaberforum'da asustan çok memnun olup sonradan hiç memnun kalmayan yaşlı dayılarımızın konuları .D
  12. songokutr

Öyle diyosun ama bir zamanlar firmalar öyle bir müşteri memnuniyeti sunuyordu ki insanlar senelerce anlatıyorlardı. Mesela Asus 2014 öncesi acayip müşteri memnunuyeti sunmuştur Türkiyede. Sonra yöneticisi degişmiş ve kötüleşmiş diye duydum. Bunlar sadece duyumlarım ben gözümle görmedim ve bir...
  13. songokutr

fenaaa konu ama bu adama bidaha firmalar destek olur mu? :D
  14. songokutr

Recep Baltaş yüzünden Technopat sponsorluk kaybetti!

Çok boş konuşuyordu. Kötü bir insan oldugunu İsrail'in yaptıgı haksızlıkları savunarak belli etmişti. İsrail şu an soykırım yapıyor ve bunu Recep baltaş destekliyor. Bu destekleme onun kötü bir insan oldugunu gösteriyor.
  15. songokutr

GOTY Adayları Belli Oldu! Sizin Oyunuz Nedir?(Anketli)

Baldur's Gate 3 lobi oluşturduysa bile zaten haketmiş demektir 1.olmayı.
  16. songokutr

Nvidia, GeForce RTX 3070’in Performans Sonuçlarını Yayınladı!

Hocam dedigine ne yazik ki katılmak çok isterdim ama katılamıyorum. Umarım dedigin gibi olur ama. Ben şimdi bu mantıkla yaklaşıyorum: 3080 fiyatı 8000-9000 arasıysa, 3070 fiyatları 7000 den başlar.
Top Bottom