Arama sonuçları: *

1. thepublicman

🔥🔥🔥NVİDİA 5000 SERİSİ TANITILDI ve FİYATLARI BELLİ OLDU!🔥🔥🔥

Yakalamak zor yakalayan alır ben zamanında rtx 3050'yi alabildim. 4xxx serisinde de yakalayanlar olmuştu ama beklenti daha ucuz çıkması yönündeydi diye hatırlıyorum firmaların lansmandan satacağı stok sayısı önemli biri tuf aldı diye baya sevinmişti forumda :)
  2. thepublicman

Anlamadığın konu şu nvidia lansman fiyat belirliyor ve üreticiler ilk geldiğinde bu fiyata satıyor ama bunlar sınırlı stok, düzenli olarak bu fiyata satılmayacak kimse bu fiyata sürekli satılacak demiyor ama bu fiyata kartlar ilk geldiği gün satılacak lansman fiyattan RTX 3050 ve 6500XT'nin...
  3. thepublicman

5060 değil 4xxx serisine sahip hazır sistemler bol bol gelecek
  4. thepublicman

RTX 5060 ekran kartı da msrp olarak 4060 ile aynı gelirse baharda bol bol hazır sistem gelir
  5. thepublicman

İlk çıkışa özel o fiyatlara satılır bir daha o fiyatlara gelmez gelirse belki hazır sistemlerle gelir MSRP fiyatlarında ben ciddi artış bekliyordum dolar bazında fiyatlar güzel açıkçası özellikle 5070-5070ti fiyatları güzel 5080 en az satacak kart olabilir AMD tarafında 5070 e rakip olarak...
  6. thepublicman

🔥Zotac RTX 5000 Serisini Listeledi!🔥

5060ti 16 gb yapıyorsun ama bit 128 bu kart nasıl tam performans verecek ki 4060ti da bile 128 bit zayıf kalıyor nvidianın giriş orta segmenti bilerek dengesiz bırakarak daha üst segment satmaya çalıştığının kanıtı
  7. thepublicman

İNTEL ARC B580 RAKİPLERİ VE MUADİLLERİ KARŞILAŞTIRMASI (TechPowerUp)

Arc a750 = RTX 3060 Arc B580 = 12 GB vrame sahip 3060ti (ilerleyen dönemde bu performansı büyük ihtimalle ilerletir) güncel nvidia karşılığı 4060 super gibi bir şey
  8. thepublicman

İntel ARC B580 Ortaya Çıktı !

Ben arc a750 sparkle kullanıyorum şuan çok memnunum geçen yıl intelin yaptığını bir süre kullanım satmıştım o günden bugüne performansı baya arttı stabilleştirdiler sparkle olanını aldım hazır sistem çıkması 1733327288 Bu seride daha iyi olur ek olarak onda da mevcut kartlar için performans...
  9. thepublicman

Evet 30 dolar fazla verip b580 almak daha mantıklı ama bizim piyasamızda her şey değişiyor bakarsın b570 daha fiyat performans olur veya çok ama çok ucuz sistem gelir
  10. thepublicman

Detaylar belli olmuş B580 kağıt üstünde 4060ti gücünde gözüküyor belli oyunlarda "kağıt üstünde" daha iyi performansta vermiş geri kaldığı da olmuş (intel verilerine göre) b570 ise 4060 ile denk gibi bir şey 250 dolara (vergi dahil fiyatı) b580 baya mantıklı duruyor bizim piyasamızda fiyatı...
  11. thepublicman

AMD 9800x3d İncelemesi Yayınlandı!

7800x3d piyasayı domine ederken birazda soğutup performansını arttırmışlar amd bu işi çözdü İşin trajikomik tarafı ise intel ultra en üst segment işlemci ile amd arasında ki oyun performansı ekran kart segmentleri kadar fark ettiriyor artık alırken aman dikkat edin intel ne yapmaya çalışıyor ben...
  12. thepublicman

Türkiye'nin Yeni GSM Operatörü NETGSM Abone Alımına Başladı! 20GB 149TL

hat ücreti ne kadar bilen var mı? Paketsiz hat alamıyor muyuz
  13. thepublicman

Recep Baltaş yüzünden Technopat sponsorluk kaybetti!

Konu içinde bile ırkçılık kafatasçılık savaşı savunanları görüyorum. Yapmayın arkadaşlar aklı başında olan orada ölen masum ırkı dini ne olursa olsun kimseye zarar gelmesini istememeli.
  14. thepublicman

Xiaomi Yeni Otomobilini Tanıttı!

Çin araba firmaları aynı telefonda olduğu gibi iyi markalar çıkardılar, çoğu maalesef halen Türkiye'ye gelemedi. Umarım o markalar gelirde dar gelirli insanlar sıfır araba alabilirler. Arabanın tasarımı mükemmel bu arada
  15. thepublicman

ÖĞRENCİ TEŞVİĞİ YÖNETMELİĞİ YAYINLANDI

Başvurunun kabul edilmesi üzerine mobil telefon cihazının nihai satış bedelinin yüzde 44,44’ü, bilgisayar cihazının nihai satış bedelinin yüzde 16,66’sı oranında hesaplanan teknolojik cihaz desteği tutarı Bakanlık tarafından öğrencinin bildirmiş olduğu IBAN numarasıyla hesabına aktarılır ve...
  16. thepublicman

Gta 6 Resmi Olarak Duyuruldu! 🔥🔥🔥

Rockstar duyurdu twitterda, vay be zaman ne çabuk geçti
  17. thepublicman

Nvidia, DLSS 3.5'i tanıttı!

Nvidia marketing konusunda çok iyi, 4060-4060ti satışları bence istedikleri düzeyde olmadı hemen teknolojiyi geliştirdiler, AMD bu konuda zayıf kaldıçta NVIDIA pazarda söz sahibi olacak
  18. thepublicman

Togg'a 177.467 Adet Ön Sipariş Geldi!

Başvuranların büyük çoğunluğu galerici (daha doğrusu al sat yapmak için başvuru) ve aile bireyleri adına da başvuru yapmışlar ki bu senaryo da bile talebin minimum 50.000 civarında tekil başvuru olduğunu görüyoruz üretim sayısı daha fazla olsaydı başvuran daha çok olurdu tezini de eklediğimizde...
  19. thepublicman

Sony Türkiye Pazarından Çekiliyor!(Iddia)

Hiç sanmıyorum çekileceğini kameradan çekilmeyip diğerlerinden çekilmesi garip ayrıca. Pazar payında büyük yeri var Sony'nin
  20. thepublicman

Asgari ücret açıklandıktan sonra zam gelir mi?

her ürüne zam gelmeyebilir ama çoğu ürüne zam gelecek gibi duruyor. Kar marjlarını yükseltecekler. Kar marjları hali hazırda toplu ürün alan firmaların enflasyondan dolayı çok yüksek firmaların ama her şey yükseliyor biz de yükseltelim mantığı olacaktır yine de.
Top Bottom