Arama sonuçları: *

1. thepublicman

2.33M Fiyatıyla Citroen E-C5 Aircross Tanıtıldı! 🔥🔥

Torres evx daha mantıklı sanki
  2. thepublicman

2025 The Game Awards Adayları Belirlendi

Ben de çeviriyi bekliyorum bu tip oyunlarda ingilizce anlamadığım yerler olabiliyor yerelleştirme gerekiyor gelir gelmez ya oyunu alırım ya da gamepass alıp oynayacağım farklı türlere yenilik katan vizyonları beğeniyorum
  3. thepublicman

Yok ya donkey kong family felan alır anca game of the year %99 e33 %1 ihtimalde kcd2 (ikisi de hak ediyor bence) 1763808292 Bence de genel olarak iyi bir yıldı pandemi sonrası dizi film eğlence sektörünü düşününce oyun endüstrisi net bir şekilde iki yıldır toparlıyor. Toparlayanlar ağırlık asya...
  4. thepublicman

rpg de bence de kcd2 almalı. ds2 hiçbir ödül almamalı e33 aday olduğu 1-2 kategori hariç hepsini almalı Yotei en az 1 ödül almalı
  5. thepublicman

NVIDIA SUNUCU RAM DEĞİŞİKLİĞİNE GİTTİ RAM FİYATLARI ETKİLENECEK

bu olayların işlemci pazarıyla ilgisi yok tamamen yapay zeka ve sunuculardan öyle para kazanıyor ki sürekli yatırım yapıyor (gerçekten sağlam kazanıyor)
  6. thepublicman

Birkaç aya yapay zeka yatırım balonları patlayacak ve piyasalarda ciddi değişimler olacak diye düşünüyorum. Bu haber biraz da onun habercisi gibi geldi bana (yatırım tavsiyesi değildir)
  7. thepublicman

Çip sıkıntısı halen devam ediyor yakın zamanda fiyatlar düşmez bu haber önemli ama artışı bir nebze azaltabilir dengeletebilir. Bir de Türkiye'de yaşıyoruz düşse dahi stok yok isteyen istediği fiyatı yazıyor şuan
  8. thepublicman

Haber doğruysa telefon tablet vb gibi cihazlarda fiyatlar ciddi artacak. NVIDIA baya sağlam stok çekiyor
  9. thepublicman

Habere göre DDR5 Ram yerine LPDDR ile değiştirme kararı almış maliyetler arttırdığı için https://tr.investing.com/news/economy-news/counterpoint-sunucu-bellek-fiyatlar-2026-sonuna-kadar-iki-katna-ckabilir-3646188 DDR5 ramlerin fiyatlarında dengelenme görebiliriz. LPDDR ramlerde ise tam tersi...
  10. thepublicman

8 ayrı kategorinin maksimum 1-2 tanesinde belki aday olurdu hepsinde aday yapmışlar bu kadar lobicilik olmaz
  11. thepublicman

Bence expedition 33 almalı ama yazdıklarınızda alsa neden aldı demem. Çoğu kategori de torpille aday olan terörö sempatizanı kojima kazanamasın da kim kazanıyorsa kazansın
  12. thepublicman

DS2 hariç adayları beğendim. DS2 tamamen torpil 8 ayrı kategori de aday oldu ayrıca :kekw:
  13. thepublicman

🚨🚨 Hazır sistem devri bitiyor! ?? 🚨🚨

Eklenmeyecek eklenecek olsa vatan tavsiye sistemleri oem paketler olarak değiştirmezdi :)
  14. thepublicman

🚨🚨 Hazır sistem devri bitiyor! ?? 🚨🚨

oem bundle olarak satarlar
  15. thepublicman

🚀🚀Amazon Prime Ücretine %40 Zam Yapıldı 69.90TL/Ay🚀🚀 (Büyük Şahlanışa Az Kaldı)

eskiden alışveriş yapta ne olursa olsun yap kargo bedava ek hediye veririm diyen sistemler artık bilmem ne plus prime diye ücret almaları pekte iyi değil her ne kadar bu sistemleri pahalı bulsam da düzenli alışveriş yapan ve indirimleri yakalayanlar için halen amazon prime kullanılır diye...
  16. thepublicman

Samsung Geri Döndü! Dünyanın En İnce Katlanabilir Telefonu Fold 7 Tanıtıldı!

Gölge mavisi rengi güzelmiş iş için kullanılmayacaksa bence bir tık gereksiz bu katlanabilir işi ama kiminin işine yarıyor sanırım Apple tarafında segmentlerde fiyat farkı çok yüksek oluyor ram hafıza arttırmak aşırı maliyetli mac de felan bunda baya iyi tutmuşlar
  17. thepublicman

🔥🔥🔥NVİDİA 5000 SERİSİ TANITILDI ve FİYATLARI BELLİ OLDU!🔥🔥🔥

Yakalamak zor yakalayan alır ben zamanında rtx 3050'yi alabildim. 4xxx serisinde de yakalayanlar olmuştu ama beklenti daha ucuz çıkması yönündeydi diye hatırlıyorum firmaların lansmandan satacağı stok sayısı önemli biri tuf aldı diye baya sevinmişti forumda :)
  18. thepublicman

Anlamadığın konu şu nvidia lansman fiyat belirliyor ve üreticiler ilk geldiğinde bu fiyata satıyor ama bunlar sınırlı stok, düzenli olarak bu fiyata satılmayacak kimse bu fiyata sürekli satılacak demiyor ama bu fiyata kartlar ilk geldiği gün satılacak lansman fiyattan RTX 3050 ve 6500XT'nin...
  19. thepublicman

5060 değil 4xxx serisine sahip hazır sistemler bol bol gelecek
Geri