Arama sonuçları: *

1. Ç

Windows 11 Kasma Sorunları

w11 sorunlu dostum 10a geri geç derim bende o hatayı yapmıştım
  2. Ç

SSD Kendi Kendine Doluyor

gelişmiş sistem ayarları > performans (ayarlar) > gelişmiş > sanal bellek (değiştir) orda ne kadar gb aldığı yazar.
  3. Ç

SSD Kendi Kendine Doluyor

hocam muhtemelen senin sorun sanal bellek :)
  4. Ç

Format atıp Windows 10 kuracağım fakat izlediğim videolarda simge farklı oluyor

Winrar olarak indirmişsin dosyayı ondan flasha atamazsın içinde ISO dosyası vardır onu rufus ile çek usbye bu arada ikinci görseldeki program deamon tools bilgisayarında yüklü muhtemelen ondan gözüküyor. iso dosyalarını açmaya yarıyor.
  5. Ç

Windows 11 Durmadan Mavi Ekran Veriyor

sorun farklı bir şekilde çözülmüş ama w11 kullanmayın sorunlu
  6. Ç

windows 11 geçilir mi

Evet son yamada neredeyse giderildi fakat hala ufak, orta hatalar mevcut. Bunlar aşırı göze batan sorunlar değil tabii ki.
  7. Ç

windows 11 geçilir mi

Donmalar, arada olan bölgesel kitlenmeler mesela arama yeri bir önceki güncellemede ikinci aramada çalışmıyordu düzeltildi sonuncuda. Yani tam stabil olana kadar geçilmemesi taraftarıyım. İşimi görsün ise mesele çok sorun çıkartmıyor.
  8. Ç

windows 11 geçilir mi

Önermem aşırı sorunlu bir sistem bence şuan.
  9. Ç

Hangi işletim sistemi yüklemeliyim ?

win7 destek olarak eksik w11 de sana fazla gelir problem yaşarsın hatta belki kurulmaz bile. w10 senin için en uygunu verimli çalışıyorsa.
  10. Ç

Windows Update Çalışmıyor (Çözüldü)

Hocam düzeldi sana ne kadar teşekkür etsem az ❤️ internet kaynaklıymış aynı sorunları yaşayan arkadaşlar abone olduğu internet saglayicisini arasınlar
  11. Ç

Bir deniyim hocam çok teşekkür ederim içime su serptiniz.
  12. Ç

Denedim onu bütün driverları kurup tekrar deneyeceğim bakalım. Parçalarda sorun yok gibi aslında çalışıyorlar biosda da keza hiçbirisinde sorun yok ben anakarttan şüpheleniyorum 1638460064 Teşekkür ederim bilgilendirme için
  13. Ç

Anladım hocam çok teşekkür ederim. Amazondan aldığım parçaları Amazon'a nasıl yollayabiliyorum bir bilginiz var mı? Yoksa arayarak mı halletmem lazım bu işleri
  14. Ç

Tek tek topladım hocam sizin tahmininiz nedir acaba anakart kaynaklı mı ya da kablolama yüzünden olabilir mi?
  15. Ç

Olmadı hocam yine w11 kuruyorum o da olmuyor yine de en azından daha hoş gözüküyor :(
  16. Ç

Teşekkür ederim yapıyorum hemen hocam hepsini yapayım mı sence oradaki driverların
  17. Ç

Aşırı dandik bilgisayarlar bile kullandım ama hiç böyle sorunlar yaşamamıştım. Aşırı ilginç gerçekten özellikle Windows update umarım chipset kaynaklıdır da çözülür
  18. Ç

Yükledim ama sorun devam ediyor. Böyle bir şey gördüm bundan kaynaklanıyor olabilir mi? PCI aygıtı, PCI Basit İletişim Denetleyicisi, SM Bus Denetleyicisi ve Bilinmeyen Aygıtlarda ünlem var aygıt yöneticisinde resim 5mbı aştığı için gönderemiyorum atmaya çalışacağım
Geri